Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 59χρονος στην Κοζάνη έβαλε τέλος στη ζωή του με εκρηκτικά
ΕΛΛΑΔΑ

59χρονος στην Κοζάνη έβαλε τέλος στη ζωή του με εκρηκτικά

Κοζάνη: Εκρηκτική ύλη φέρεται να χρησιμοποίησε 59χρονος για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Άνδρας που διέμενε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Κοζάνης προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα με τη χρήση δυναμίτιδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος βρέθηκε γεμάτος αίματα, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, έχοντας τραύμα στο κεφάλι, με τις Αρχές να πιθανολογούν αρχικά ότι επρόκειτο για τραύμα από όπλο.

Όπως λένε γείτονες, ακούστηκαν κλάματα και φωνές και στη συνέχεια, με τη συνδρομή Πυροσβεστικής, ανοίχτηκε η πόρτα του υπόγειου (αποθήκης) στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Εκεί βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση ο 59χρονος, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία της ΔΙΑΣ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Ο 59χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε εκρηκτική (δυναμίτη ή κροτίδα) τον οποίο άναψε και αυτοτραυματίστηκε με αποτέλεσμα τον μετέπειτα θάνατό του. Οι άνδρες της Ασφάλειας έψαξαν για όπλο στο χώρο, ωστόσο, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, φαίνεται πως βρήκαν υπολείμματα δυναμίτιδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο φερόμενος ως αυτόχειρας άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις