Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Είναι πολλά τα λεφτά Κιλιάν!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι πολλά τα λεφτά Κιλιάν!

«Τρελάθηκαν οι Άραβες», έγραψε όχι μόνο ο γαλλικός Τύπος, αλλά ο παγκόσμιος!

«Έλα και θα σου δίνω μεροκάματο τρία  (τονίζω την λέξη τρία!) εκατομμύρια ευρώ»! Αυτό είπε στον διάσημο Γάλλο ποδοσφαιριστή Κιλιάν Εμπαπέ η Αλ Χιλάλ η ομάδα, η οποία «γούσταρε» και τον Λιονέλ Μέσι. Όμως ο Αργεντίνος σταρ προτίμησε να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι με λιγότερα χρήματα! Οι Άραβες που όπως φαίνεται δεν θέλουν να χάνουν μπήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση! Ήρθαν σε επαφή με τον Εμπατέ, στον οποίο έκαναν πρόταση για έναν χρόνο που αγγίζει και ξεπερνάει ίσως το ένα δισεκατομμύριο ευρώ! Ναι δεν διαβάσετε λάθος! Ένα δισεκατομμύριο ευρώ για έναν χρόνο!

 

«Τρελάθηκαν οι Άραβες», έγραψε όχι μόνο ο γαλλικός Τύπος, αλλά ο παγκόσμιος! Και μήπως δεν είναι έτσι, αφού δίνουν μεροκάματο σε έναν παίκτη (όχι πως δεν τα αξίζει ο Εμπαπέ) τρία εκατομμύρια ευρώ! Θα ξοδέψουν δηλαδή τόσα χρήματα πάνω από ένα δισεκατομμύριο για τον διάσημο Γάλλο ποδοσφαιριστή και θα τον κάνουν… δώρο στην Ρεάλ! Είναι πραγματικά εκτός λογικής όλα αυτά! Και δίκαια λένε όλοι ότι η πρόταση της Αλ Χιλάλ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Εμπαπέ, αγγίζει τα όρια της παράνοιας!

Τελικά η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας αφού έχασε τον Μέσι, δίνει «τα πάντα όλα» ώστε να αποκτήσει τον Εμπαπέ! Οι εφημερίδες γράφουν συγκεκριμένα. «Η Αλ Χιλάλ προσέφερε «γη και ύδωρ» στον Λιονέλ Μέσι, αλλά δεν κατάφερε να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, δεν πτοείται και επιχειρεί να κάνει νέο ρεκόρ μεταγραφής! Αυτή τη φορά στο στόχαστρό της έχει μπει ο Κιλιάν Εμπαπέ, με το μέλλον του Γάλλου σταρ στην Παρί Σεν Ζερμέν να είναι αβέβαιο από τη στιγμή που αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι…»!

 

Βέβαια δεν πρέπει να παραλείψουμε πως το σίριαλ που ξεκίνησε εδώ και περίπου δυο χρόνια με τον διάσημο 24 χρόνο Γάλλο ποδοσφαιριστή συνεχίζεται για ένα ακόμη καλοκαίρι, με την Ρεάλ Μαδρίτης να καραδοκεί! Είναι όμως αλήθεια πως κι άλλες ομάδες φαίνεται να επιχειρούν να μπουν σφήνα στον «αγώνα διεκδίκησης του Κιλιάν Εμπαπέ…»! Έτσι η Αλ Χιλάλ, η οποία προσπαθεί να αντισταθμίσει την εμπορικότητα των αντιπάλων της με… τρελά λεφτά, δίνει 300 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί θέλοντας να σπάσει το ρεκόρ μεταγραφής το οποίο κατέχει η γαλλική ομάδα όταν αγόρασε τον Βραζιλιάνο Νειμάρ έναντι 222 εκατομμυρίων από την Μπαρτσελόνα!

Πάντως, δεν χώρα καμία αμφιβολία, η πρόταση ξεφεύγει αν αναλογιστούμε πως κάνει ότι μπορεί για να πείσει και τον Εμπαπέ που φαίνεται να έχει ως προτεραιότητα να παίξει στη Βασίλισσα στην Ρεάλ Μαδρίτης είτε φέτος, είτε από το καλοκαίρι του 2024 ως ελεύθερος πλέον…  Εκείνο που έχει σημασία είναι το γεγονός πως για να τον δελεάσει, η Αλ Χιλάλ του προσφέρει 700 εκατομμύρια για συμβόλαιο ενός μόνο χρόνου, ώστε μετά να πάει… τζάμπα στην ισπανική ομάδα! Και το σκέπτεται; Είναι πολλά τα λεφτά Κιλιάν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις