Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σερ τραγουδίστρια 2023: Η διάσημη Αμερικανίδα λανσάρει το δικό της παγωτό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σερ τραγουδίστρια 2023: Η διάσημη Αμερικανίδα λανσάρει το δικό της παγωτό

Σερ τραγουδίστρια 2023: «Cherlato»- Η Σερ έβγαλε το δικό της παγωτό

Το δικό της παγωτό λανσάρει η τραγουδίστρια Cher, η οποία δεν θα μπορούσε να το ονομάσει κάτι άλλο πέρα από… «Cherlato». «Ναι, αυτό είναι αληθινό… Λανσάρω το παγωτό μου… Το νου σου LA!» έγραψε Σερ, στη λεζάντα της ανάρτησής στο Instagram η σταρ, ξαφνιάζοντας τους 2,6 εκατομμύρια θαυμαστές και ακολούθους της, ενώ αποκάλυψε ότι δούλευε πάνω στη συγκεκριμένη επιχειρηματική ιδέα από το 2018.

«Oλα ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια και τώρα, επιτέλους, συμβαίνει. Σύντομα περισσότερα» συνέχισε η διάσημη τραγουδίστρια, ενώ μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει ένα μεγάλο χρωματιστό φορτηγό να είναι ζωγραφισμένο με διάφορες γεύσεις παγωτών σε σχήμα χωνάκι και το πρόσωπό της σε ασπρόμαυρο φόντο. Παντού αναγράφεται η λέξη «Cher-lato», ενώ στο βίντεο ακούγεται η διάσημη επιτυχία της «Believe».

Το βίντεο με το παγωτό τής Σερ

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός και τραγουδίστρια, με πωλήσεις δίσκων άνω των 100 εκατομμυρίων παγκοσμίως, στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες στη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις