Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μάργκοτ Ρόμπι Μπάρμπι: Γιατί δεν φίλησε τον Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάργκοτ Ρόμπι Μπάρμπι: Γιατί δεν φίλησε τον Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία

Μάργκοτ Ρόμπι Μπάρμπι: "Έκανες μια ολόκληρη ταινία μαζί του και δεν τον φιλάς; Τι τρέχει με σένα;"

Η Μάργκοτ Ρόμπι αποκάλυψε πώς αντέδρασαν οι φίλες της όταν έμαθαν ότι δεν φίλησε τον Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία «Barbie». Η διάσημη ηθοποιός υποδύεται τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ, η οποία παίζεται στους κινηματογράφους και έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές, με τον Γκόσλινγκ να παίζει τον ρόλο του Ken. Η 33χρονη ηθοποιός μίλησε για την έλλειψη ρομαντικών σκηνών με τον συμπρωταγωνιστή της και για τη γνώμη των φίλων της για το θέμα.
Σε ερώτηση για το αν χάρηκε που δεν χρειάστηκε να φιλήσει τον συμπρωταγωνιστή της, η Ρόμπι, η οποία λειτουργεί και ως παραγωγός στην ταινία, απάντησε: «Ε, όχι! Αυτό δεν το ένιωσα σαν νίκη για μένα!».

Και πρόσθεσε: «Όλες οι φίλες μου έλεγαν: “Λοιπόν, έκανες μια ολόκληρη ταινία μαζί του και δεν τον φιλάς; Τι τρέχει με σένα; Νόμιζα ότι ήσουν κάπως υπεύθυνη γι’ αυτό!”». «Έλεγα, “Το ξέρω, δεν μπορώ να το διαγράψω αυτό από τη λίστα μου!”», ανέφερε η Ρόμπι. Ο Γκόσλινγκ συμπλήρωσε από την πλευρά του: «Ήταν τόσο αστείο να προσπαθώ να καταλάβω ποια μπορεί να είναι η ιδέα τους (της Barbie και του Ken) για το φιλί. Χαίρομαι τόσο πολύ που όλα αυτά κόπηκαν». Η ταινία κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 21 Ιουλίου και έχει ήδη σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Η υπόθεση της ταινίας Barbie

Στην ταινία βλέπουμε τη Μάργκοτ Ρόμπι να πρωταγωνιστεί ως μια εκδοχή του χαρακτήρα του τίτλου που είναι γνωστός ως Stereotypical Barbie. Η ταινία θα ακολουθεί τη Στερεοτυπική Barbie καθώς βιώνει μια πλήρη υπαρξιακή κρίση και ξεκινά ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης. Μαζί της σε αυτή τη «βόλτα» είναι ο αγαπημένος της Ken, τον οποίο υποδύεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Οι χαρακτήρες ζουν στην Barbieland, μια μητριαρχική ουτοπία. Όταν η πρωταγωνίστρια «χτυπιέται» από τις υπαρξιακές αναζητήσεις της και να έχει σωματικές αλλαγές, συναντιέται με την Weird Barbie, μια παρία στη Barbieland, η οποία της λέει ότι αυτή και όλοι όσοι ζουν στη Barbieland είναι στην πραγματικότητα ένα παιχνίδι και πως πρέπει να πάει στον πραγματικό κόσμο για να συνέλθει.

Έτσι, η στερεοτυπική Barbie χρησιμοποιεί μια πύλη για να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες. Μαζί της πηγαίνει και ο Κεν. Αφού ανακαλύπτει το πατριαρχικό σύστημα της Αμερικής και μαθαίνει ότι «οι άνδρες κυβερνούν τον κόσμο», ο Ken ταξιδεύει πίσω στη Barbieland όπου πείθει τους άλλους Kens να ξεσηκωθούν και να δημιουργήσουν τη δική τους πατριαρχία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις