Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Παιδιά Μπρους Γουίλις: Η Ταλούλα πόσταρε φωτό της με μικροσκοπικό μπικίνι
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παιδιά Μπρους Γουίλις: Η Ταλούλα πόσταρε φωτό της με μικροσκοπικό μπικίνι

Παιδιά Μπρους Γουίλις: Απάντηση στους haters

H κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, «αγκαλιάζει» επιτέλους το σώμα της, μετά τα προβλήματα με τις διατροφικές διαταραχές. Η 29χρονη Ταλούλα -η μικρότερη από τις τρεις κόρες του διάσημου πρώην ζευγαριού- αποφάσισε λοιπόν να δείξει το σώμα της, γιορτάζοντας το καλοκαίρι και ποζάροντας με μπικίνι. «Ποστάροντας στην κεντρική σελίδα γιατί είμαι καυτή» έγραψε η σχεδιάστρια μόδας στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram. Η 29χρονη πόζαρε με ένα μικροσκοπικό εμπριμέ μπικίνι με τα χέρια της πάνω από το κεφάλι της.

Τα θέματα της Ταλούλα Γουίλις με το σώμα της

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έρχεται μόλις μερικούς μήνες μετά το κράξιμο που έριξε σε έναν hater στο Instagram. Συγκεκριμένα, τον Μάιο η Ταλούλα Γουίλις μοιράστηκε screenshots από τα σκληρά σχόλια που δέχτηκε από έναν χρήστη των social media ο οποίος επανειλημμένως την αποκαλούσε «χοντρή». Αν και η 29χρονη δεν άφησε τον αρνητισμό να την καταβάλει, θεώρησε «σημαντικό» να μοιραστεί αυτά τα μηνύματα δημοσίως. «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να το μοιραστούμε αυτό… ότι αυτό συμβαίνει σε ένα θεραπευόμενο άτομο σε ανάρρωση, που ήταν ειλικρινής για το πόσο πολύ άρρωστη ήταν/είναι και εργάζεται καθημερινά για να βρει ασφάλεια μέσα στο ίδιο της το σώμα» έγραψε η Γουίλις. «Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν διαλύομαι από τα λόγια των ξένων (ως επί το πλείστον)» πρόσθεσε.

Η μάχη της με την κατάθλιψη -Πώς κατάφερε να «δραπετεύσει»

Εκτός από το να είναι ξεκάθαρη για τους αγώνες της με τη διατροφική διαταραχή και τη δυσμορφία του σώματος, η Ταλούλα Γουίλις έχει μιλήσει επίσης για τη μάχη της με την κατάθλιψη και το ταξίδι της νηφαλιότητας. Τον Αύγουστο του 2020 είχε δηλώσει στο Page Six πως η καριέρα της στη μόδα τη βοήθησε να ξεφύγει από ένα «πολύ χαμηλό σημείο». «Ήμουν εγκλωβισμένη σε έναν στροβιλιζόμενο βρόχο φόβου, αυτοεξευτελισμού και έλλειψης πάθους μέσα στον δημιουργικό μου κόσμο. Το να κάνω το πρώτο βήμα λέγοντας ότι αυτό ήταν κάτι που ήθελα να ακολουθήσω μου έδωσε μια σπιθαμή χώρου για να αναπνεύσω έξω από τον κύκλο, και επιτέλους πήρα κάποια ώθηση για να συνεχίσω να προχωράω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις