Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Nicole Kidman Vanity Fair: Η απάντηση για το καυτό μίνι στο εξώφυλλο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Nicole Kidman Vanity Fair: Η απάντηση για το καυτό μίνι στο εξώφυλλο

Nicole Kidman Vanity Fair: Είχε δεχθεί σφοδρές κριτικές

Viral είχε γίνει πριν από ένα χρόνο η Νικόλ Κίντμαν στη φωτογράφηση εξωφύλλου με μια πολύ κοντή φούστα, που την έκανε να μοιάζει σχολιαρόπαιδο με πολλούς να θεωρούν πως δεν αρμόζει στην ηλικία της. Τότε, πολλοί ήταν αυτοί που επέκριναν την ηθοποιό για την υπερβολικά κοντή φούστα, καθώς και των άκρως γυμνασμένων κοιλιακών της, με αρκετούς να λένε πως οι φωτογραφίες της για το εξώφυλλο του Vanity Fair, είχαν υποστεί photoshop.

«Δεν σκέφτομαι ποτέ τις συνέπειες»

Τώρα, όμως, με νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Stellar, η Νικόλ Κίντμαν θέλησε να απαντήσει σε όλα εκείνα τα αρνητικά σχόλια, λέγοντας πως δε θα αφήσει ποτέ τους επικριτές της να την εμποδίσουν να πάρει δημιουργικά ρίσκα στην καριέρα της. «Κάνω τις πιο τυχαίες, τρελές επιλογές. Τις αποκαλώ ‘εφηβικές επιλογές’, επειδή απλά δεν σκέφτομαι ποτέ τις συνέπειες» δήλωσε η Νικόλ Κίντμαν για το στυλ της.

«Ένα μέρος του εγκεφάλου μου δεν σκέφτεται έτσι. Απλά σκέφτομαι: ‘Ω, θα το φορέσω αυτό – μου θυμίζει τη σχολική μου στολή’. Ή ‘Θεέ μου, ναι, θα ήθελα πολύ να το κάνω αυτό’» συνέχισε. «Προσπαθώ να μένω σε αυτό το σημείο, γιατί νομίζω ότι αλλιώς φοβάσαι ή ανησυχείς».

Απαντά η Νικόλ Κίντμαν: «Ήταν δική μου επιλογή. Μου ανήκει»

Αρνούμενη να ακούσει τα αρνητικά σχόλια, δήλωσε: «Μη μου πεις, δεν θέλω να ξέρω – αυτό θα με εμποδίσει να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω. Υπάρχουν στιγμές που ακούς πράγματα και λες: ‘Θεέ μου, αυτό είναι πραγματικά οδυνηρό’». «Προσπαθώ να μένω ελεύθερη στις επιλογές μου γιατί αλλιώς, πριν το καταλάβεις, νιώθεις ‘φυλακισμένη’ και δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Θέλω για τον εαυτό μου απλά να συνεχίσω να λέω: ‘Ok, δοκίμασα κάτι που ήθελα να κάνω. Αυτή ήταν η επιλογή μου. Και ναι, μου ανήκει. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Κανείς άλλος δεν το επέλεξε για μένα» τόνισε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις