Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπρους Γουίλις Instagram: Το throwback βίντεο από την επίσκεψη στο πλατό του «Die Hard»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπρους Γουίλις Instagram: Το throwback βίντεο από την επίσκεψη στο πλατό του «Die Hard»

Μπρους Γουίλις Instagram: Η σύζυγος του ηθοποιού έκανε μια δημοσίευση για να γιορτάσει τα επίτευγματά του και την 35η επέτειο της ταινίας

Ένα συγκινητικό throwback βίντεο από το 2018 ανάρτησε η σύζυγος του Μπρους Γουίλις στο Instagram την Κυριακή. Η Έμα Χέμινγκ – Γουίλις μοιράστηκε το βίντεο όπου η οικογένειά της επισκέφτηκε το πλατό του «Die Hard» για την 35η επέτειο της ταινίας. Στο βίντεο ο Μπρους Γουίλις περιφέρεται χαρούμενος στο χώρο της με τα παιδιά του Μέιμπελ και Έβελιν. Η οικογένεια φαίνεται να κοιτάει στα αρχεία της ταινίας «Die Hard», περνώντας μπροστά από μια τεράστια τοιχογραφία του διάσημου ηθοποιού, του οποίου η διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας αποκαλύφθηκε από την οικογένειά του νωρίτερα φέτος.

«Πίσω στο 2018 (όταν τραβήχτηκαν αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες) πήγαμε τη Μέιμπελ και την Έβελιν στο οικόπεδο της Fox για να κρυφοκοιτάξουν τα αρχεία καθώς και να δουν τη μεγαλύτερη από τη ζωή τοιχογραφία του μπαμπά τους», έγραψε στη λεζάντα η σύζυγος του Γουίλις. «Αυτή η τοιχογραφία αποκαλύφθηκε μπροστά στον Μπρους το 2013 για να τιμήσει την 25η επέτειο του “Die Hard”. Σήμερα είναι η 35η επέτειος του “Die Hard” όταν βγήκε στις οθόνες και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», πρόσθεσε. Τέλος, η Έμα Χέμινγκ – Γουίλις σημείωσε: «Αυτό που κατάφερε ο Μπρους στην καριέρα του δεν θα ξεχαστεί ποτέ από εμάς. Είμαστε τόσο περήφανοι γι’ αυτόν».

Μηνύματα με ευχαριστίες προς τον αγαπημένο ηθοποιό έγραψαν κάτω από την ανάρτηση θαυμαστές του Μπρους Γουίλις, χαρακτηρίζοντάς τον «είδωλο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις