Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κριμαία επίθεση: «Τρομοκρατία του Κιέβου» λένε οι Ρώσοι
ΚΟΣΜΟΣ

Κριμαία επίθεση: «Τρομοκρατία του Κιέβου» λένε οι Ρώσοι

Κριμαία επίθεση: Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένα κορίτσι εισήχθη στην εντατική από την επίθεση στην Κριμαία

Η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από το συμβάν στη γέφυρα της Κριμαίας, όπου νωρίτερα σήμερα σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον διορισμένο από τη Ρωσία πρόεδρο του κοινοβουλίου της Κριμαίας.

Όπως είπε, η γέφυρα δέχθηκε επίθεση από το, όπως το χαρακτήρισε, “τρομοκρατικό καθεστώς” της Ουκρανίας και ότι το σιδηροδρομικό τμήμα της γέφυρας δεν υπέστη ζημιές. Η γέφυρα της Κριμαίας, που συνδέει τη χερσόνησο με την ηπειρωτική Ρωσία και θεωρείται μέρος οδού-κλειδιού για τον ανεφοδιασμό των ρωσικών ένοπλων δυνάμεων στην Ουκρανία, υπέστη ζημιά εξαιτίας “κατάστασης έκτακτης ανάγκης” που είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν δυο γονείς και να τραυματιστεί η κόρη τους, ανακοίνωσαν Ρώσοι αξιωματούχοι.

Στην εντατική εισήχθη το κορίτσι που τραυματίστηκε

Το κορίτσι που τραυματίστηκε πάνω στη γέφυρα της Κριμαίας σήμερα εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου στη ρωσική πόλη Τεμριούκ, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο αντιπροσώπους της δομής υγείας. Νωρίτερα, ο Βιατσέσλαβ Γκλάντκοφ, ο κυβερνήτης της ρωσικής περιφέρειας Μπιέλγκοροντ (νότια), ανέφερε πως και οι δύο οι γονείς σκοτώθηκαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις