Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαλκιδική φονικό: Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική φονικό: Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Χαλκιδική φονικό: Οι νεότερες πληροφορίες

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών θυμίζει η εκτέλεση 39χρονου από τη Βόρεια Μακεδονία στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τα ξημερώματα, άγνωστοι εισέβαλαν σε ενοικιαζόμενη κατοικία και εκτέλεσαν 39χρονο επιχειρηματία που είχε στην ιδιοκτησία του καζίνο στη Βόρεια Μακεδονία, ενώ τραυμάτισαν και έναν ακόμη φίλο του, ηλικίας 45 ετών. Ο δολοφονημένος 39χρονος φαίνεται πως ήταν αρχηγός ομάδας, μία από τις δύο εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται σε Σκόπια και Κόσοβο.

Τον Μάρτιο στο κέντρο των Σκοπίων έγινε η δολοφονία ενός στενού συνεργάτη του 39χρονου θύματος. Συγκεκριμένα, τότε είχαν μπει μέσα στο κλαμπ προσποιούμενοι τους αστυνομικούς και τον γάζωσαν. Οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επαφή με την αστυνομία των Σκοπίων, χωρίς να αποκλείουν να βρίσκονται και ομάδες της Σερβίας πίσω από αυτά τα περιστατικά.

Αναζητούνται δύο δράστες για την εκτέλεση του 39χρονου στη Χαλκιδική

Για τη δολοφονία, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο άγνωστων δραστών οι οποίοι αναζητούνται στα πλαίσια αυτοφώρου. Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με ολοπρόσωπες κουκούλες, προσέγγισαν ενοικιαζόμενη οικία εντός συγκροτήματος κατοικιών, ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού όπου διέμεναν 5 υπήκοοι Βόρειας Μακεδονίας ηλικίας 39, 45, 27, 19 και 34 ετών και με χρήση πυροβόλου όπλου έβαλαν προς το εσωτερικό της.

Αποτέλεσμα ήταν να δολοφονηθεί ο 39χρονος και να τραυματιστεί ο 45χρονος στη δεξιά θωρακική χώρα. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πολυγύρου, όπου νοσηλεύεται και σύμφωνα με ιατρικές εκτιμήσεις δεν διατρέχει κίνδυνο ζωής. Εξωτερικά της ενοικιαζόμενης οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 κάλυκες, 1 φυσίγγιο και 1 γεμιστήρα πυροβόλου όπλου.

Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Όλα δείχνουν συμβόλαιο θανάτου καθώς πριν λίγες ημέρες άγνωστοι είχαν εκτελέσει συνέταιρό τους, επίσης από τη γειτονική χώρα. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα Σαββάτου στην Χανιώτη Χαλκιδικής. Λίγο αργότερα από την επίθεση, άγνωστο άτομο, τηλεφώνησε στο 112 και κατήγγειλε ότι κάποιος καλεί σε βοήθεια. Όταν έφτασε επί τόπου το πλήρωμα του περιπολικού, διεπίστωσε ότι οι δύο άνδρες είχαν ήδη μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας Χαλκιδικής όπου διαπιστώθηκε ότι ο επιχειρηματίας κατέληξε, ενώ ο δεύτερος άνδρας ήταν τραυματίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις