Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χάιντι Κλουμ Instagram: Έκανε ντους με παγωμένο νερό και ανέβασε τη «θερμοκρασία»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάιντι Κλουμ Instagram: Έκανε ντους με παγωμένο νερό και ανέβασε τη «θερμοκρασία»

Χάιντι Κλουμ Instagram: Το 50χρονο πρώην μοντέλο «στόλισε» το μαύρο μπικίνι με μια χρυσή αλυσίδα σώματος αξίας 15.500 δολαρίων

Ο καύσωνας που επηρεάζει τη χώρα μας έχει «πιάσει» όλη τη νότια Ευρώπη και αυτό το κατάλαβε και η Χάιντι Κλουμ η οποία παραθερίζει στη Σαρδηνία με τον σύζυγό της, Τομ Κούλιτζ, και η οποία αποφάσισε να δροσιστεί με ένα ντους με παγωμένο νερό. Το βίντεο που ανήρτησε στο Instagram «ανέβασε» τη «θερμοκρασία» για τους followers του πρώην μοντέλου της Victoria’s Secret η οποία διατηρεί άψογη σιλουέτα παρά το γεγονός ότι έχει συμπληρώσει τα 50 έτη.Δείτε το βίντεο: Η χαρούμενη για τη δροσιά Κλουμ φορούσε ένα μαύρο μπικίνι αλλά και μια χρυσή αλυσίδα σώματος στη μέση με διαμάντια, η οποία σύμφωνα την Page Six κοστίζει 15.500 δολάρια και είναι ειδική δημιουργία από την Jacquie Aiche.

Δοθείσης της ευκαιρίας η Χάιντι Κλουμ έκανε και ένα «Q&A» με τους followers της απαντώντας, μεταξύ άλλων, στο πώς είναι να ζει με τον 33χρονο σύζυγό της. «Φανταστικά. Αγάπη μου πώς είναι να ζεις μαζί μου;» είπε η Κλουμ με τον Κούλιτζ να απαντά «είναι όλα όσα ήθελα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις