Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γιος Τομ Κρουζ – Νικόλ Κίντμαν: Έτσι είναι σήμερα ο Κόνορ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιος Τομ Κρουζ – Νικόλ Κίντμαν: Έτσι είναι σήμερα ο Κόνορ

Γιος Τομ Κρουζ - Νικόλ Κίντμαν: Ο Κόνορ Κρουζ συνόδευσε τον πατέρα του σε μία εκδήλωση για την προώθηση του «Mission: Impossible - Dead Reckoning»

Μπορεί ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, αλλά τα δύο παιδιά που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους, από το 1990 έως το 2001, θα τους ενώνουν. Πρόκειται για την Ιζαμπέλα Τζέιν και τον Κόνορ, που γεννήθηκαν 22 Δεκεμβρίου 1992 και 17 Ιανουαρίου 1995 αντίστοιχα. Και τα δύο τους παιδιά τα απέκτησαν μέσω υιοθεσίας και οι δημόσιες εμφανίσεις των δύο σταρ του Χόλιγουντ μαζί τους είναι σπάνιες. Ωστόσο, ο Κρουζ έκανε τη διαφορά και εμφανίστηκε μαζί με τον 28χρονο γιο του σε εκδήλωση για την προώθηση της ταινίας «Mission: Impossible – Dead Reckoning». Σύμφωνα με το ΕΤ μαζί τους ήταν και η αδελφή του ηθοποιού Λι Αν Μαπόθερ.

Ο Κόνορ Κρουζ μεγάλωσε και σήμερα ζει μια ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη Φλόριντα. Η εικόνα του έχει αλλάξει αρκετά. Πλέον είναι 28 χρονών και όπως φαίντεται από το Instagram του, του αρέσει το ψάρεμα. Αναφορικά με το πού βρίσκεται η Ιζαμπέλα Τζέιν, τα δημοσιεύματα γράφουν ότι έχει μετακομίσει στο Λονδίνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Connor Cruise (@theconnorcruise)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Connor Cruise (@theconnorcruise)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις