Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Βουλή live: Ακούστε τις προγραμματικές δηλώσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Βουλή live: Ακούστε τις προγραμματικές δηλώσεις

Μητσοτάκης Βουλή live: Ο πρωθυπουργός θα εξαγγείλει νέα μέτρα και θα περιγράψει το σχέδιο διακυβέρνησης της νέας τετραετίας

Tις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για να επιτευχθούν οι στόχοι της τετραετίας που ξεκινά, παρουσιάζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσεις παρεμβάσεις στο νέο μισθολόγιο του Δημοσίου, αύξηση αφορολογήτου, αύξηση στις συντάξεις, καταβολή youth pass, αύξηση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και μείωση ΕΝΦΙΑ.

Μετά την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη θα λάβουν το λόγο οι πολιτικοί αρχηγοί, ενώ αμέσως μετά θα τοποθετηθούν οι εισηγητές των οκτώ κομμάτων. Την παρθενική του ομιλία θα κάνει σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης καθώς και οι πρόεδροι των κομμάτων Σπαρτιάτες και Νίκη, Βασίλης Στίγκας και Δημήτρης Νατσιός αντίστοιχα.

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις