Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος – συνέντευξη ΑΝΤ1: Στην αντεπίθεση ο πρώην υπουργός, απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος – συνέντευξη ΑΝΤ1: Στην αντεπίθεση ο πρώην υπουργός, απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος - συνέντευξη ΑΝΤ1: Την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα...

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Πάνος Καμμένος κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας για δικές του επιδιώξεις, ο πρώην πρόεδρος των ΑΝΕΛ πέρασε στην αντεπίθεση και σε ανάρτηση στο twitter, την οποία συνοδεύει από φωτογραφία στις Βρυξέλλες, τον Ιούνιο του 2015, πριν από το κρίσιμο Eurogroup της 25ης Ιουνίου και γράφει: 25/6/2015 hotel the hotel Bruxelles επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά ..κρίμα …

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου

 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Από τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν στον Πάνο Καμμένο με ανακοίνωση για τα όσα είπε σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξης αναφέροντας πως δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών και τονίζουν ότι κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις. «Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους.

Εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές. Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις