Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μοχάμεντ Σαλάχ Μύκονος: Το βίντεο που τον πρόδωσε, ενώ κρύβεται στα social
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μοχάμεντ Σαλάχ Μύκονος: Το βίντεο που τον πρόδωσε, ενώ κρύβεται στα social

Μοχάμεντ Σαλάχ Μύκονος: Ο Αιγύπτιος άσος είχε επισκεφθεί και πέρυσι τη Μύκονο

Τον ήλιο και τη θάλασσα στη Μύκονο απολαμβάνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ για δεύτερη συνεχή χρονιά. Ο ποδοσφαιριστής σούπερ σταρ της Λίβερπουλ δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media όπου κάθεται στην άμμο χωρίς να αποκαλύπτει στα σχόλια τον προορισμό στον οποίο βρίσκεται. Ωστόσο, η αποκάλυψη ήρθε διά μέσου Mykonos Live TV, η κάμερα του οποίου τον εντόπισε να χαλαρώνει με παρέα στην πισίνα του διάσημου beach bar SantAnna στην Παράγκα.

Ο Αιγύπτιος άσος είχε επισκεφθεί και πέρυσι τη Μύκονο, όπου υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αγγλικό σύλλογο μέχρι το 2025. Tο νέο συμβόλαιο του «Φαραώ» αποτελεί το μεγαλύτερο στην ιστορία της Λίβερπουλ και περιλάμβανε αύξηση της τάξεως του 75%, κι από τα 12 εκατομμύρια ευρώ που είχε στην παλιά σύμβασή του, ανέβηκε στα 21 εκατομμύρια ευρώ, ήτοι περίπου 400.000 ευρώ την εβδομάδα!

Ο Σαλάχ είναι μόνο ένας από τους σταρ που έχουν προστεθεί φέτος στη μακρά λίστα των διασήμων που επέλεξαν τη Μύκονο για τις διακοπές τους. Από τον Τζορτζ Κλούνεϊ, τον Κρίστιαν Μπέιλ, τον Ματ Ντέιμον και τους αδελφούς Χέιμσγουορθ, τη Βραζιλιάνα σούπερ σταρ Annita και πολλούς άλλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις