Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασιδιάρης – Σπαρτιάτες: Νέο μήνυμα από τη φυλακή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης – Σπαρτιάτες: Νέο μήνυμα από τη φυλακή

Κασιδιάρης - Σπαρτιάτες: «Καλή επιτυχία #ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ! Ήρθε η ώρα της Ισχυρής Εθνικής Αντιπολίτευσης!»

Νέα παρέμβαση, μέσα από τη φυλακή, έκανε ξανά υπέρ των «Σπαρτιατών» ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης.

Με tweet του, το αρχηγικό μέλος της Χρυσής Αυγής ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «Σπαρτιάτες» στα νέα τους καθήκοντα στη Βουλή.

«Καλή επιτυχία #ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ! Ήρθε η ώρα της Ισχυρής Εθνικής Αντιπολίτευσης!», έγραψε στο Twitter.

Τζώρτζια Κεφαλά: Περίεργη δήλωση για τους Σπαρτιάτες που θα συζητηθεί

Η Τζώρτζια Κεφαλά, εξελέγη με την Πλεύση Ελευθερίας στο ελληνικό Κοινοβούλιο, και θα είναι βουλευτής μαζί με αρκετούς που για πρώτη φορά θα κάτσουν στα βουλευτικά έδρανα. Η ίδια κληθείσα να σχολιάσει την είσοδο του ακροδεξιού κόμματος «Σπαρτιάτες» που έχει τη στήριξη του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη είπε πως «αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο θέλει να προχωρήσει πιο δυναμικά».

Συνέχισε δε λέγοντας πως «δε συμφωνώ φυσικά με όλες τις θέσεις, μπορώ να πω πως διαφωνώ με τις περισσότερες, γιατί ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, έχει να κάνει με το διάλογο και τη συζήτηση και τη στοιχειοθέτηση των απόψεών σου. Δε θεωρώ τις μεθόδους τους δόκιμες». Αίσθηση ωστόσο προκαλεί ότι η κ. Κεφαλά φαίνεται ότι εφόσον διαφωνεί με τις περισσότερες θέσεις  των «Σπαρτιατών» θα υπάρχουν και κάποιες θέσεις που θα τη βρίσκουν σύμφωνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις