Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας για Σπαρτιάτες στη Βουλή: Να φύγουν από πίσω μας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας για Σπαρτιάτες στη Βουλή: Να φύγουν από πίσω μας

Η αξιωματική αντιπολίτευση, με αυτή την απόφαση, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν προτίθεται να νομιμοποιήσει την ακροδεξιά εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο.

Ο Σωκράτης Φάμελλος αναμένεται να στείλει σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής για να μετακινηθούν οι Σπαρτιάτες τη θέση των βουλευτών Σπαρτιατών στη νέα Βουλή, που ορκίστηκε σήμερα. Κι αυτό γιατί οι βουλευτές του εν λόγω κόμματος κάθονται πίσω από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στην Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, παίρνοντας τον λόγο και αφού χειροκροτήθηκε, τόνισε ότι από τη Γαλλική Επανάσταση και μετά είθισται η Αριστερά να κάθεται στην αριστερή πλευρά της Ολομέλειας, η Δεξιά στη δεξιά πλευρά και οι νεοναζί στα άκρα.

Ο νέος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, αναμένεται να στείλει σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ζητώντας οι βουλευτές των Σπαρτιατών να μετακινηθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στηρίξει την εκλογή αντιπροέδρου της Βουλής από τα ακροδεξιά κόμματα Σπαρτιάτες και Νίκη. Όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση, με αυτή την απόφαση, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν προτίθεται να νομιμοποιήσει την ακροδεξιά εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις