Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λαλάκης – σερβιτόρος στην πισίνα: Viral σκηνή από ταινία του 1984
ΕΛΛΑΔΑ

Λαλάκης – σερβιτόρος στην πισίνα: Viral σκηνή από ταινία του 1984

Λαλάκης - σερβιτόρος στην πισίνα: Η ομοιότητα ανάμεσα σε ό,τι έκανε για τις ανάγκες του ρόλου ο Νίκος Παπαναστασίου και ό,τι συνέβη στη Ρόδο είναι προφανής

Μεγάλη συζήτηση, παρέμβαση δύο υπουργείων και εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 24ωρων οι εικόνες με τον σερβιτόρο στη Ρόδο που μπήκε στο νερό για να εξυπηρετήσει πελάτες σε beach bar στο «νησί των ιπποτών». Οι εικόνες, όμως, στους πιο παρατηρητικούς και πιο… παλιούς θύμισαν σκηνή από την ταινία «Λαλάκης ο εισαγόμενος» του 1984 με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παπαναστασίου. Στη σκηνή που έγινε viral λόγω της ομοιότητας με ό,τι συνέβη στη Ρόδο, φαίνεται ο Νίκος Παπαναστασίου, ο οποίος δουλεύει ως σερβιτόρος, να μπαίνει σε πισίνα προκειμένου να εξυπηρετήσει μια πελάτισσα.

Για την ιστορία εκτός από τον Νίκο Παπαναστασίου στην ταινία συμμετείχαν οι Κατερίνα Γιουλάκη και Μάρκος Λεζές. Όπως είχε αποκαλύψει ο Νίκος Παπαναστασίου, το σενάριο της ταινίας -η οποία τον βοήθησε να γίνει πιο γνωστός- βασίστηκε στην εκστρατεία με σύνθημα «Ο Επιμένων Ελληνικά» με πρωταγωνιστή τον «Λαλάκη τον εισαγόμενο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις