Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπλέικ Λάιβλι αλκοόλ: ”Αφού δεν πίνεις, γιατί πουλάς ποτά;”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπλέικ Λάιβλι αλκοόλ: ”Αφού δεν πίνεις, γιατί πουλάς ποτά;”

Μπλέικ Λάιβλι αλκοόλ: Οργή στα social

Όταν ένα προϊόν θα σου αποφέρει χρήματα, βάζεις στην άκρη τα πιστεύω σου: Αυτό ισχυρίζονται οι επικριτές της Μπλέικ Λάιβλι, που παρόλο που δεν πίνει αλκοόλ, παράγει αλκοολούχα ποτά. «Το ποτό δεν είναι το φόρτε μου. Αλλά γαμ@@@, η γεύση είναι» έγραψε η διάσημη ηθοποιός σε ανάρτηση στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία που φαίνεται να σερβίρει κουτάκια του αφρώδες κοκτέιλ της, Betty Booze. «Σπιτικές συνταγές. Πραγματικά φρούτα. Πραγματικά συστατικά. Ποιοτικά ποτά. Χωρίς βλακείες. Επίσης, πραγματική εξοικονόμηση χρόνου. Γι’ αυτό και το έκανα πραγματικά» πρόσθεσε.

Η εταιρεία με τα αλκοολούχα και μη ποτά της Μπλέικ Λάιβλι

Το brand της Μπλέιν Λάιβλι φαίνεται να πήρε το όνομά της από την 3χρονη κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Ράιαν Ρέινολντς. Έχουν επίσης την 8χρονη Τζέιμς και την 6χρονη Ινέζ ενώ τον Φεβρουάριο καλωσόρισαν το τέταρτο παιδί τους, χωρίς να έχουν αποκαλύψει το όνομα ή το φύλου του. Όσο για τα ποτά της Λάιβλι κυκλοφορούν σε μια σειρά από γεύσεις όπως Sparkling Bourbon με Apple Ginger Sour Cherry, Sparkling Tequila με Oak Smoked Lemonade και Sparking Tequila με Lime Shiso.

«Betty Boose αν είστε επίσης κουρασμένοι. Ή τεμπέληδες. Αλλά και πάλι, όπως εγώ, σκέφτεστε τι να σερβίρετε. Ή απλά να εκτιμάτε το καλό. Κάθε δικαιολογία μετράει…» έγραψε η ηθοποιός σε άλλη ανάρτηση.

Κράξιμο στα social: Είσαι αρκετά έξυπνη για να μην πίνεις αλκοόλ, αλλά θέλεις να το αγοράζουν οι άλλοι

Ωστόσο, όπως και στην περίπτωση της Τζένιφερ Λόπεζ που διαφήμισε αλκοολούχα ποτά χωρίς η ίδια να πίνει, έτσι και με την Μπλέικ Λάιβλι οι επικριτές της την κατέκριναν για την επιλογή της να λανσάρει μια σειρά αλκοολούχων ποτών, ενώ έχει παραδεχτεί ανοιχτά πως δεν πίνει αλκοόλ. «Αν το ποτό δεν είναι το φόρτε σου, γιατί έχει αλκοόλ;» αναρωτήθηκε κάποιος. «Αν μόνο η γεύση είναι το θέμα σου και όχι το ποτό, γιατί στην ευχή να υποστηρίζεις ένα αλκοολούχο ποτό;» πρόσθεσε ένας άλλος.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί να προωθήσεις το αλκοόλ, αφού δεν πίνεις. Για να μπορείς να τα σερβίρεις σε άλλους σε πάρτι; Πολύ περίεργη επιλογή» τόνισε ένας τρίτος. Και τα σχόλια συνεχίστηκαν. «Δηλαδή είναι αρκετά έξυπνη για να μην πίνει αλκοόλ, αλλά θέλει να ξοδεύει ο κόσμος τα δολάριά του σε αλκοόλ για να γίνει εκείνη πλουσιότερη» υπογράμμισε ένας με κάποιον άλλον να προσθέτει:«Πώς μπορείς να εμπορεύεσαι/δημιουργείς ένα προϊόν που δεν καταναλώνεις ανοιχτά εσύ η ίδια; Έλα τώρα». «Πρώτα η Τζένιφερ Λόπεζ και τώρα η Μπλέικ Λάιβλι, γελοίες όλες αυτές οι διασημότητες που δεν πίνουν καν και πουλάνε αλκοόλ μόνο και μόνο για να βγάλουν λεφτά» πρόσθεσε ένας άλλος εξοργισμένος θαυμαστής.

Υπάρχουν και οι φανατικοί υποστηρικτές της Μπλέικ Λάιβλι

Βέβαια, υπήρξαν και κάποιοι θαυμαστές της Μπλέικ Λάιβλι που έσπευσαν να την στηρίξουν. «Ένας καλός επιχειρηματίας βλέπει ένα κενό στην αγορά και το γεμίζει. Δεν χρειάζεται να είναι καταναλωτής του δικού του προϊόντος για να σταθεί στην ποιότητά του. Βάζει το όνομά της σε αυτό το προϊόν και ρισκάρει τη φήμη της. Αυτή είναι μια καλή επιχειρηματίας» έγραψε κάποια. «Ουάου με όλους εκείνους τους ανθρώπους που είναι τόσο ευαίσθητοι για τα πάντα. Κάποιος μπορεί να μην πίνει και παρόλα αυτά να δημιουργεί ένα ποτό για όσους πίνουν». «ΑΝ δεν σας αρέσει, μην το αγοράζετε» τόνισε κάποιος άλλος με έναν άλλον να συμφωνεί μαζί του. «Η γελοιότητα αυτών των σχολίων. Είναι ένα ποτό, ξεπεράστε το ή πηγαίνετε να το δοκιμάσετε».

Όταν παραδέχτηκε πως δεν πίνει αλκοόλ

Η διάσημη ηθοποιός είχε εξηγήσει το 2021 γιατί απέχει από το αλκοόλ. «Δεν πίνω επειδή δεν μου αρέσουν οι επιπτώσεις του αλκοόλ, αλλά μου αρέσει να είμαι μέρος του» είχε αναφέρει στο περιοδικό People. «Μου αρέσει να είμαι κοινωνική. Μου αρέσει να μαζεύονται φίλοι. Ωστόσο, όπως διαπίστωσα, μερικές φορές το να μην πίνεις είναι πως είναι λίγο αποξενωτικό – και ίσως είναι μόνο στο μυαλό σου – αλλά απλά δεν αισθάνεσαι πραγματικά μέρος αυτού» είχε δηλώσει τότε, λανσάροντας αρχικά τα πέντε αρωματισμένα μη αλκοολούχα εμφιαλωμένα ποτά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις