Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μύκονος 2023 – Καμαβινγκά: Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης παρτάρει σε beach bar
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μύκονος 2023 – Καμαβινγκά: Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης παρτάρει σε beach bar

Μύκονος 2023 - Καμαβινγκά:Ο γεννημένος στην Αγκόλα από Κονγολέζους γονείς άσσος φορούσε καπέλο με γείσο γύρω-γύρω και γυαλιά ηλίου

Έρωτα με την Μύκονο φαίνεται πως έχει ο Εντουάρντο Καμαβινγκά της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Γαλλίας επισκέπτεται για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι το νησί των Ανέμων για να ξεκουραστεί, αφού σύντομα θα επιστρέψει στα γήπεδα. Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να διασκεδάζει με φίλους σε γνωστό beach bar.

Ο γεννημένος στην Αγκόλα από Κονγολέζους γονείς άσσος φορούσε καπέλο με γείσο γύρω-γύρω και γυαλιά ηλίου για να περάσει απαρατήρητος. Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του που έληγε το 2028, με την νέα σύμβαση να περιλαμβάνει επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2028 και βελτιωμένες αποδοχές.

Μάλιστα η «βασίλισσα» έβαλε και μία αστρονομική ρήτρα ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να διώξει μια και καλή τους επίδοξους… μνηστήρες. Η ισπανική ομάδα απέκτησε τον 21χρονο μέσο το καλοκαίρι του 2021 πληρώνοντας 31 εκατομμύρια ευρώ στην γαλλική Ρεν με τον Camavinga να μετράει στην πρώτη του διετία στη Μαδρίτη 99 εμφανίσεις και 2 γκολ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις