Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μόνικα Μπελούτσι – Τιμ Μπάρτον: Η πανέμορφη ηθοποιός επιβεβαίωσε τη σχέση της
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μόνικα Μπελούτσι – Τιμ Μπάρτον: Η πανέμορφη ηθοποιός επιβεβαίωσε τη σχέση της

Μόνικα Μπελούτσι - Τιμ Μπάρτον: «Τον αγαπάω»

Τη Μόνικα Μπελούτσι επέλεξε η γαλλική έκδοση του «Elle», να κοσμήσει το νέο του εξώφυλλο, με την Ιταλίδα σταρ να παραδέχεται για πρώτη φορά, πως είναι ζευγάρι με τον Τιμ Μπάρτον. Η 58χρονη ηθοποιός μίλησε στη συνέντευξη που παραχώρησε, για τα συναισθήματά της απέναντι στον 64χρονο σκηνοθέτη, δηλώνοντας παράλληλα, «ευτυχισμένη που τον γνώρισε». «Αυτό που μπορώ να πω… είμαι ευτυχισμένη που γνώρισα τον άνθρωπο, πρώτα απ’ όλα» είπε η Μπελούτσι και πρόσθεσε: «Είναι μια από εκείνες τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή … Γνωρίζω τον άνθρωπο, τον αγαπάω, και τώρα θα συναντήσω τον σκηνοθέτη, μια άλλη περιπέτεια αρχίζει».

Το ζευγάρι συνεργάζεται αυτή τη στιγμή για το «Beetlejuice 2», το οποίο σκηνοθετεί ο Μπάρτον, και η ταινία έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα στο Λονδίνο.

«Αγαπάω τον Τιμ και έχω μεγάλο σεβασμό για τον Τιμ Μπάρτον»

«Λατρεύω αυτόν τον ονειρικό κόσμο όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, σαν να μπορούμε να μετατρέψουμε τις σκοτεινές πτυχές μας σε κάτι φωτεινό, οι ταινίες του Τιμ Μπάρτον μιλούν πολύ γι’ αυτό» είπε. Η Μπελούτσι χώρισε από τον σύζυγό της Βενσάν Κασέλ τον Αύγουστο του 2013. Το πρώην ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1999, είναι γονείς των κοριτσιών Ντεβά, 18 ετών, και Λιονί, 12 ετών. Εν τω μεταξύ, ο Μπάρτον είχε στο παρελθόν μακροχρόνια σχέση με τη συχνή συνεργάτιδα Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, από το 2001 έως το 2014. Έχουν δύο κοινά παιδιά: τον Μπίλι, 19 ετών, και την Νελ, 15 ετών.

Η είδηση ότι Μπελούτσι και Μπάρτον είναι ζευγάρι, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2022, όταν αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού Paris Match εξασφάλισε μια κοινή φωτογραφία της ηθοποιού με τον σκηνοθέτη. Στο στιγμιότυπο, φαίνονται να περπατούν αγκαζέ στους δρόμους του Παρισιού. Το γαλλικό δημοσίευμα έκανε λόγο για «έρωτα με την πρώτη ματιά». Αν και οι δυο τους είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά στις Κάννες το 2006, η μοίρα τους έφερε κοντά τώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις