Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μαντόνα νοσοκομείο: Παίρνει εξιτήριο η τραγουδίστρια μετά την περιπέτειά της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα νοσοκομείο: Παίρνει εξιτήριο η τραγουδίστρια μετά την περιπέτειά της

Μαντόνα νοσοκομείο: Επιστρέφει σπίτι μετά τη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη

Στο σπίτι της επέστρεψε η Μαντόνα μετά την περιπέτεια υγείας που την οδήγησε στη ΜΕΘ και προκάλεσε ανησυχία στους φαν της. Σύμφωνα με το BBC, η σταρ αισθάνεται καλύτερα μετά τη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη. Η Μαντόνα μεταφέρθηκε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό ασθενοφόρο, δήλωσε πηγή στο CNN, προσθέτοντας: «Είναι καλά στην υγεία της». Εχθές, ο μάνατζέρ της σόκαρε τους φανς της Μαντόνα, όταν με ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι η βασίλισσα της ποπ εμφάνισε «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στην εντατική».

Μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, όλη η οικογένεια της Μαντόνα ενώθηκε και άρχισε «να προετοιμάζεται για το χειρότερο», όπως δήλωσε μέλος της οικογένειας στην DailyMail.«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά προς ποια κατεύθυνση θα εξελισσόταν όλο αυτό και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», είπε συγγενικό της πρόσωπο. «Γι’ αυτόν το λόγο κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης», πρόσθεσε.

Τι συνέβη

‘Oπως αποκάλυψε ο ατζέντης της το βραδύ της Τετάρτης, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, καθώς συγγενείς της είπαν στην Daily Mail ότι «είχαμε προετοιμαστεί για το χειρότερο». Η 64χρονη τραγουδίστρια, σύμφωνα με την Daily Mail και τη New York Post, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το Σάββατο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση και τη μεταφορά της σε κρεβάτι ΜΕΘ. Η Μαντόνα, πάντως, φέρεται να έχει αποσωληνωθεί και να έχει μεταφερθεί σε κανονικό κρεβάτι ενώ στο πλευρό της είναι συνεχώς η κόρη της, Λούρδη Λεόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις