Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κιμ Καρντάσιαν μαγιό: H “καυτή” φωτογράφιση της 42χρονη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν μαγιό: H “καυτή” φωτογράφιση της 42χρονη

Κιμ Καρντάσιαν μαγιό: Η ριάλιτι σταρ ξέρει πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα

Είναι γνωστό πως όταν κάνει φωτογραφίσεις για να προωθήσει τα προϊόντα της καταφέρνει να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν και την τελευταία της φωτογράφιση για την καμπάνια SKIMS, στην οποία άλειψε το σώμα της με λάδι και πόζαρε προκλητικά έχοντας στο πλευρό της μοντέλα. Πρόσφατα η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε στην ιταλική Vogue για το διαζύγιό της και το πώς το διαχειρίστηκε. Η 42χρονη παραδέχτηκε ότι ο πρώην σύζυγός της Κάνιε Γουέστ το τελευταίο διάστημα εμφάνιζε μια «αλλόκοτη» συμπεριφορά.

Τόνισε επίσης, πως η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν η επιθυμία του να θέλει να αποβάλει τη μεγαλύτερη κόρη του, Νορθ από το σχολείο του, γιατί το χρώμα της δεν ταιριάζει στη «λευκή υπεροχή» που είχε ο ίδιος στο μυαλό του.

«Μερικές φορές, δεν έχεις επιλογή»

«Μερικές φορές, δεν έχεις επιλογή», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε για τον τρόπο που χειρίστηκε η ίδια το διαζύγιό τους: «Θα βελτίωνα την κατάσταση αν το χειριζόμουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο; Όχι. Θα τα έκανα χειρότερα; Ναι». «Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει απλά να συμβιβαστείς με το ότι δεν θα έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο. Πήρα ένα πολύ καλό παράδειγμα από τους γονείς μου σε όλο αυτό το θέμα. Και ήταν χρήσιμο. Οπότε, θέλω κι εγώ να γίνω παράδειγμα για τα παιδιά μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως εξήγησε παρακάτω, δεν θέλει να εκφράζει τα συναισθήματά της μπροστά στα παιδιά της, ειδικότερα όταν αφορά τον πατέρα τους. «Αν είναι κάτι που αφορά τον μπαμπά τους κι είμαι στενοχωρημένη, προσπαθώ να μην εκδηλώνω πολύ τα συναισθήματά μου. Πρέπει να είμαι έτοιμη να εξηγήσω γιατί είμαι στενοχωρημένη. Είναι ακατάλληλο το να ξέρουν κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει επίσης, τίποτα χειρότερο από το “θα καταλάβεις, όταν μεγαλώσεις”. Δεν θέλω να είμαι αυτό το άτομο», σημείωσε. Ο χωρισμός τους όμως, της έδωσε κι άλλα χρήσιμα μαθήματα, όπως το να έχει αυτοπεποίθηση, χωρίς να έχει ανάγκη την έγκριση του άλλου. «Η αυτοπεποίθησή μου πριν, προέκυπτε από το γεγονός ότι είχα έναν σύντροφο, του οποίου τη γνώμη εμπιστευόμουν πολύ. Όταν συμβαίνει αυτό, χάνεις τη δική σου. Τώρα είμαι σε μία φάση, που θέλω απλώς να εκτιμώ τα πάντα μόνη μου, να ασχολούμαι με τη δουλειά μου και να χτίσω τις σχέσεις μου με τα παιδιά μου», εξήγησε η Κιμ Καρντάσιαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις