Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

22

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εκλογές 25 Ιουνίου – ηλικιωμένοι ψηφοφόροι: “Βγάλτε με φωτογραφία, μπορεί να είναι η τελευταία φορά”
ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 25 Ιουνίου – ηλικιωμένοι ψηφοφόροι: “Βγάλτε με φωτογραφία, μπορεί να είναι η τελευταία φορά”

"Βγάλτε με και φωτογραφία, μπορεί να είναι η τελευταία φορά που ψηφίζω", είπε στη δικαστική αντιπρόσωπο ο κ. Σεραφείμ Αθανασίου, γελώντας.

Τον κ. Σεραφείμ Αθανασίου δεν τον πτόησε η ζέστη και ξεκίνησε σήμερα το πρωι για να ψηφίσει στο 172 εκλογικό τμήμα του Βόλου, στο 4ο Γυμνάσιο. Στυλάτος, ομιλητικός και ακούραστος. “Βγάλτε με και φωτογραφία, μπορεί να είναι η τελευταία φορά που ψηφίζω”, είπε στη δικαστική αντιπρόσωπο, γελώντας. Δεν θέλησε καμία βοήθεια για να ανέβει τις σκάλες και έκανε συνεχώς χιούμορ. Στο μεταξύ, στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, λόγω μη ανανέωσης των καταλόγων είναι εγγεγραμμένα 80 άτομα γεννημένα από το 1908 εως το 1925.

Αντί για την κάλπη έριξε το φάκελο στον κάδο απορριμμάτων

Άνω – κάτω έκανε το εκλογικό τμήμα ψηφοφόρος στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου πήγε μεν για αν ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αλλά αντί να ρίξει τον φάκελο στην κάλπη τον έριξε στη σακούλα όπου απορρίπτονταν τα μη επιλέξιμα ψηφοδέλτια! Σύμφωνα με το cretapost.gr, με αυτή την κίνηση ο εν λόγω ψηφοφόρος έβαλε σε… δουλειά τη δικαστική αντιπρόσωπο, που μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, αναγκάστηκε να ψάχνει επί μισή ώρα στα σκουπίδια για να βρει τον φάκελο.

Εκλογές 2023: Πήγε να ψηφίσει καβάλα… στο άλογο στον Πύργο

Αίσθηση προκάλεσε το… μεταφορικό μέσο που επέλεξε να πάει στην κάλπη, ο πρωταθλητής του καράτε από το Αρβανίτη Πύργου Ηλείας, Λευτέρης Ντάβαρης. Έκπληκτοι οι υπόλοιποι ψηφοφόροι που βρίσκονταν στο εκλογικό τμήμα, τον είδαν να προσεγγίζει, καβάλα σε ένα λευκό άλογο. Δείτε την χαρακτηριστική εικόνα από την τοπική ιστοσελίδα patrisnews.com.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις