Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

15

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 23χρονος τροχαίο: Καρέ καρέ η στιγμή της σύγκρουσης με λεωφορείο
ΕΛΛΑΔΑ

23χρονος τροχαίο: Καρέ καρέ η στιγμή της σύγκρουσης με λεωφορείο

23χρονος τροχαίο: Έχασε τον έλεγχο και χτύπησε το λεωφορείο από πίσω - Συνελήφθη ο οδηγός

Βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαμοστέρνας με νεκρό τον 23χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας δείχνει τη στιγμή που η μηχανή προσκρούει στο πίσω μέρος του αστικού λεωφορείου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού. Το περιστατικό φαίνεται στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, στην πάνω αριστερή γωνία του. Λίγη αργότερα φαίνεται ένα αυτοκίνητο που κόβει ταχύτητα, βλέποντας προφανώς την τραγωδία στην άσφαλτο.

Ήταν γύρω στις 05:00 το πρωί, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος, κινούμενη επί της οδού Π. Τσαλδάρη με κατεύθυνση από την οδό Αργυρουπόλεως προς τη Λ. Συγγρού, έφτασε στη Χαμοστέρνας, όπου προσέκρουσε στο πίσω μέρος του αστικού λεωφορείου της Γραμμής «227» που εκτελούσε το δρομολόγιο «Άγιος Αρτέμιος – Κάτω Πετράλωνα».

Συνελήφθη ο οδηγός

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού της μοτοσικλέτας, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας. Για τον νεκρό παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ από τον οδηγό του λεωφορείου ελήφθη ποσότητα αίματος για τη διαπίστωση ύπαρξης οινοπνεύματος ή άλλων τοξικών ουσιών στον οργανισμό του. Επίσης, ο οδηγός συνελήφθη κατά παράβαση των άρθρων 28 και 302 του Π.Κ.

Πηγή βίντεο: newsbeast.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις