Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά φεύγει εσπευσμένα για το Σούνιο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά φεύγει εσπευσμένα για το Σούνιο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα αποφασίζει να μην προχωρήσει με την αμνιοπαρακέντηση

Η Γη της Ελιάς: Επεισόδιο 202 (Πέμπτη 22 Ιουνίου)

Η Αθηνά φεύγει εσπευσμένα για το Σούνιο προκειμένου να προλάβει τα γενέθλια της Μαρίας. Ακολουθεί και η Χάιδω που δεν θέλει να την αφήσει μόνη, παρά τις γκρίνιες του Λυκούργου. Ο Στάθης εξακολουθεί να βασανίζεται από τη φοβία του να πιάσει τιμόνι. Η Δήμητρα συναντά τυχαία τον Ορέστη στον δρόμο και η αμηχανία ανάμεσά τους είναι έκδηλη. Η Μαρία χαίρεται πολύ με την έκπληξη της Αθηνάς και της Χάιδως και οι γυναίκες περνούν πολύ ωραία στο Σούνιο. Η Μαρίνα αποφασίζει να μην προχωρήσει με την αμνιοπαρακέντηση, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Μάνο. Ένα ατύχημα με το μωρό της Βασιλικής αναγκάζει τον Στάθη να ξαναπιάσει τιμόνι.

Η Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 203 (Παρασκευή 23 Ιουνίου)

Ο Μάνος προσπαθεί με όλους τους τρόπους να πείσει τη Μαρίνα να κάνει αμνιοπαρακέντηση και η ένταση μεταξύ τους κορυφώνεται επικίνδυνα. Ο Μάνος ζητά τη βοήθεια του Ισίδωρου προκειμένου να την πείσει. Η Βασιλική και ο Στάθης πηγαίνουν τη μικρή Στελλίτσα επειγόντως στο νοσοκομείο και η αγωνία τους μεγαλώνει. Ο Λυκούργος δεν περνάει καθόλου καλά μόνος του στη Μάνη και τα παράπονά του νευριάζουν τη Χάιδω. Η Αναστασία, η οποία είναι μόνη της στο σπίτι της Αθηνάς, καλεί τον Αποστόλη για φαγητό, αλλά η βραδιά δεν εξελίσσεται όπως την περιμένουν.

Η Αρετή βρίσκει την ευκαιρία να επιτεθεί δημοσίως στον Δημοσθένη επειδή παράτησε την Ασπασία, βγάζοντας έτσι και τα δικά της απωθημένα. Η Δήμητρα, αναστατωμένη από τα συναισθήματα που έχει αναπτύξει για τον Ορέστη, εξομολογείται όσα έχουν συμβεί στην Ασπασία. Μία συνάντηση του Μιλτιάδη με τη Βασιλική και ένα τηλεφώνημα που θα ακολουθήσει, δείχνουν πως ο Μιλτιάδης κάτι κρύβει για την οικογένεια Στεφανέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις