Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βανδή – Ιάσονας Αποστολόπουλος: Τα συγχαρητήρια της τραγουδίστριας
ΕΛΛΑΔΑ

Βανδή – Ιάσονας Αποστολόπουλος: Τα συγχαρητήρια της τραγουδίστριας

Βανδή - Ιάσονας Αποστολόπουλος: Η Δέσποινα Βανδή έδωσε συγχαρητήρια στον Ιάσονα Αποστολόπουλο σε προβολή ταινίας "Mediterraneo" στα Εξάρχεια. "Θα συμβάλλω όπως μπορώ".

Έναν σύντομο διάλογο είχαν το βράδυ της Τρίτης η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος μετά την προβολή της ταινίας «Meditteraneo» στον κινηματογράφο ΒΟΞ, στα Εξάρχεια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων. Στον διάλογο ακούγεται η Δέσποινα Βανδή αρχικά να σημειώνει ότι όταν «μαζί με το κακό υπάρχει η ανθρωπιά, υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα» και στη συνέχεια να λέει προς τον Ιάσονα Αποστολόπουλο ότι «είναι σημαντική η παρουσία του».

Προκλητική ανάρτηση του διασώστη Αποστολόπουλου: Κατηγορεί το Λιμενικό ότι βύθισε το σκάφος με τους μετανάστες

«Να τον χαίρεστε»

Κατά τη διάρκεια του διαλόγου, δε, ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης, ακούγεται να εύχεται «να τον χαίρεστε» σε κάποιον συγγενή του Ιάσονα Αποστολόπουλο. Σημειώνεται ότι η ταινία Mediterraneo είναι μία ελληνική συμπαραγωγή βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Οσκαρ Καμπς, ιδρυτή της ΜΚΟ Open Arms, η οποία ασχολείται με τη διάσωση προσφύγων στη Μεσόγειο. Στην ταινία σκηνοθεσίας Μαρσέλ Μπαρένα συμπρωταγωνιστούν από ελληνικής πλευράς Γιάννης Νιάρος, Βασίλης Μπισμπίκης, Στάθης Σταμουλακάτος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις