Βανδή – Ιάσονας Αποστολόπουλος: Τα συγχαρητήρια της τραγουδίστριας

ΕΛΛΑΔΑ

Βανδή – Ιάσονας Αποστολόπουλος: Τα συγχαρητήρια της τραγουδίστριας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βανδή - Ιάσονας Αποστολόπουλος: Η Δέσποινα Βανδή έδωσε συγχαρητήρια στον Ιάσονα Αποστολόπουλο σε προβολή ταινίας "Mediterraneo" στα Εξάρχεια. "Θα συμβάλλω όπως μπορώ".

22.06.2023 | 11:46

Έναν σύντομο διάλογο είχαν το βράδυ της Τρίτης η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος μετά την προβολή της ταινίας «Meditteraneo» στον κινηματογράφο ΒΟΞ, στα Εξάρχεια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων. Στον διάλογο ακούγεται η Δέσποινα Βανδή αρχικά να σημειώνει ότι όταν «μαζί με το κακό υπάρχει η ανθρωπιά, υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα» και στη συνέχεια να λέει προς τον Ιάσονα Αποστολόπουλο ότι «είναι σημαντική η παρουσία του».

Προκλητική ανάρτηση του διασώστη Αποστολόπουλου: Κατηγορεί το Λιμενικό ότι βύθισε το σκάφος με τους μετανάστες

«Να τον χαίρεστε»

Κατά τη διάρκεια του διαλόγου, δε, ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης, ακούγεται να εύχεται «να τον χαίρεστε» σε κάποιον συγγενή του Ιάσονα Αποστολόπουλο. Σημειώνεται ότι η ταινία Mediterraneo είναι μία ελληνική συμπαραγωγή βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Οσκαρ Καμπς, ιδρυτή της ΜΚΟ Open Arms, η οποία ασχολείται με τη διάσωση προσφύγων στη Μεσόγειο. Στην ταινία σκηνοθεσίας Μαρσέλ Μπαρένα συμπρωταγωνιστούν από ελληνικής πλευράς Γιάννης Νιάρος, Βασίλης Μπισμπίκης, Στάθης Σταμουλακάτος.

Exit mobile version