Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζούλια Φοξ κόκκινο φόρεμα – Vogue: ΄Αλλη μία extravagant εμφάνιση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζούλια Φοξ κόκκινο φόρεμα – Vogue: ΄Αλλη μία extravagant εμφάνιση

Τζούλια Φοξ κόκκινο φόρεμα - Vogue: Οι εκκεντρικές και τολμηρές εμφανίσεις της ηθοποιού έχουν γίνει πια το σήμα κατατεθέν της

Οι εκκεντρικές και τολμηρές εμφανίσεις της Τζούλια Φοξ έχουν γίνει πια το σήμα κατατεθέν της ηθοποιού και όπως όλα δείχνουν τα cool και τα άκρως εντυπωσιακά σύνολα υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα της για να της χαρίζουν iconic looks. Στο Runway Icons της βρετανικής Vogue x LuisaViaRoma που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία το βράδυ της Τετάρτης, η Τζούλια Φοξ τράβηξε τα φλας των φωτογράφων επάνω της καθώς φόρεσε ένα εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα, όλο πούλιες με ένα ιδιαίτερο peplum από τους γοφούς της και ανοιχτή πλάτη. Μάλιστα ολοκλήρωσε το total red look της με μια επίσης κόκκινη mini bag, κατακόκκινη σκιά και κραγιόν αλλά και ένα εκκεντρικό face piece, το οποίο αφαίρεσε στη συνέχεια. Το υπαίθριο σόου πραγματοποιήθηκε την ώρα που έδυε ο ήλιος προσφέροντας μαγικό φως στα μοντέλα που περπατούσαν στην πασαρέλα.

Imaan Hammam, Irina Shayk, Natalia Vodianova, Natash Poly αλλά και οι πρωταγωνίστριες του εξωφύλλου της βρετανικής Vogue Απριλίου Paloma Elsesser, Precious Lee και Jill Kortleve περπάτησαν στο runway ενώ το υπαίθριο show επιμελήθηκε ο αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue, Edward Enninful. Τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας σύνολα που «έκλειναν το μάτι» στις punk rock εμφανίσεις της δεκαετίας του 1970 μέχρι τα Athleisure looks που έγιναν δημοφιλή τη δεκαετία του 1980. Φυσικά δεν έλειπαν ούτε οι μινιμαλιστικές λεπτομέρειες, εμπνευσμένες από το ‘90 αλλά και η χλιδή των ‘00s.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις