Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καρχαρίας Αίγυπτος: Μέσα στα έντερα του σαρκοβόρου ζώου βρέθηκαν τα λείψανα του νεαρού Ρώσου
ΚΟΣΜΟΣ

Καρχαρίας Αίγυπτος: Μέσα στα έντερα του σαρκοβόρου ζώου βρέθηκαν τα λείψανα του νεαρού Ρώσου

Καρχαρίας Αίγυπτος: Ο πατέρας του θα αποτεφρώσει τα λείψανα

Μέσα στα έντερα του καρχαρία που τον κατασπάραξε ζωντανό σε παραλία της Αιγύπτου, βρέθηκαν τα λείψανα του άτυχου Ρώσου Βλαντιμίρ Ποπόβ. Ο 23χρονος Ποπόβ, ο οποίος κολυμπούσε στο θέρετρο της Χουργκάντα, εγκλωβίστηκε ξαφνικά από έναν καρχαρία-τίγρη, δεν πρόλαβε να ξεφύγει και έζησε μαρτυρικές στιγμές, μαζί με τον πατέρα του, που παρακολουθούσε το αποτρόπαιο θέαμα από την ακτή. Οι άλλοι παραθεριστές είχαν βγει από το νερό και φώναζαν στον Ποπόβ να κολυμπήσει μακριά από τον καρχαρία πριν τον κατασπαράξει μέχρι θανάτου. Ο καρχαρίας-τίγρης στη συνέχεια πιάστηκε από ψαράδες και σύρθηκε στη στεριά με σκάφος πριν τον χτυπήσουν με ρόπαλα μέχρι θανάτου «για εκδίκηση». Ο καρχαρίας έχει πλέον τεμαχιστεί από ειδικούς, οι οποίοι βρήκαν τα λείψανα του νεαρού άνδρα μέσα στα έντερά του, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Al Arabiya. Καθηγητής στο Εθνικό Ινστιτούτο Θαλασσίων Επιστημών της Αιγύπτου, αποκάλυψε επίσης ότι ο καρχαρίας ήταν θηλυκός. «Πήγαμε στην παραλία για να χαλαρώσουμε.

Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία, όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα» είπε ο πατέρας του άτυχου 23χρονου, διηγούμενος την τραγωδία που έζησε. «Τι είδους βοήθεια μπορείτε να δώσετε; Αυτό το μακελειό έγινε σε 20 δευτερόλεπτα. Πρόκειται για μια απολύτως γελοία σύμπτωση, διότι πρόκειται για μια ασφαλή παραλία. Υπάρχουν πλοία και γιοτ τριγύρω. Δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο εκεί. Συνήθως οι καρχαρίες επιτίθενται σε άγριες και απόμακρες παραλίες. Είναι απλά κάποιο είδος κακής μοίρας» πρόσθεσε, τονίζοντας πως θα αποτεφρώσει ό,τι έχει μείνει από τον γιο του και θα επιστρέψει τις στάχτες του στην πατρίδα τους, τη Ρωσία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις