Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι Παρί: Αποθεωτικό αντίο από Νεϊμάρ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσι Παρί: Αποθεωτικό αντίο από Νεϊμάρ

Μέσι Παρί: «Δεν πήγε όπως περιμέναμε, δοκιμάσαμε τα πάντα», αναφέρει ο Νεϊμάρ στο μήνυμά του μετά το τέλος του Μέσι απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιο θα είναι το μέλλον του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος άσος έγινε κι αυτός στόχος αποδοκιμασιών, αντιδράσεων απ’ τους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν, έφτασαν στο σημείο να πάνε μέχρι έξω απ’ το σπίτι του. Παρ’ όλα αυτά, θέλησε να πει ένα ξεχωριστό αντίο στον Λιονέλ Μέσι, του οποίου η αποχώρηση απ’ την γαλλική ομάδα ανακοινώθηκε επίσημα. Ο Νεϊμάρ με ανάρτησή του στα social media, τόνισε πως το πράγμα δεν πήγε όπως νόμιζαν, αλλά οι δύο σούπερ σταρ δοκίμασαν τα πάντα.

Το μήνυμα του Νεϊμάρ για τον Μέσι:

«Αδερφέ… δεν πήγε όπως νομίζαμε, αλλά δοκιμάσαμε τα πάντα. Ήταν χαρά μου να μοιραστώ μαζί σου άλλα δύο χρόνια. Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα και να είσαι ευτυχισμένος. Σ’ αγαπώ».

Οριστικά παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο  Λιονέλ Μέσι

Μετά από δύο χρόνια οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους με τον Λιονέλ Μέσι να είναι κοντά στην ανακοίνωση της νέας του ομάδας.Ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε για δύο σεζόν στην Παρί και κέρδισε ισάριθμα πρωταθλήματα. Έκανε ντεμπούτο στις 29 Αυγούστου 2021 απέναντι στην Ρεμς και συμπλήρωσε 74 συμμετοχές με την ομάδα με την οποία όμως δεν κατάφερε να διακριθεί στο Champions League.

Πέτυχε 32 γκολ και είχε 35 ασίστ ενώ ως παίκτης της Παρί κέρδισε την 7η “Χρυσή Μπάλα” της καριέρας του μετά από την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο, την πόλη του Παρισιού και τους ανθρώπους του για αυτά τα δύο χρόνια. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον», είπε ο Μέσι. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Παρί Νασέρ Αλ Κελαϊφί επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λεο Μέσι για τις δύο σεζόν του στο Παρίσι. Να δω έναν επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας στο Rouge & Bleu και στο Parc des Princes, να κερδίζει διαδοχικά τίτλους της Ligue 1 και να εμπνέει τους νεότερους μας. Οι παίκτες ήταν μια χαρά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις