Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

16

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κουτάβια Σέρρες: Κακοποίηση σοκ – 8χρονος τα πετάει στον αέρα και τα χτυπά
ΕΛΛΑΔΑ

Κουτάβια Σέρρες: Κακοποίηση σοκ – 8χρονος τα πετάει στον αέρα και τα χτυπά

Κουτάβια Σέρρες: Το σοκαριστικό βίντεο καταγράφηκε από άλλο ανήλικο σε χωριό των Σερρών.

Ένα σοκαριστικό βίντεο με μια νέα κακοποίηση ζώου σε χωριό των Σερρών ήρθε στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας αποτροπιασμό και φρίκη. Το βίντεο δείχνει ένα 8χρονο παιδί να πετάει με μανία ένα κουτάβι στον αέρα και στη συνέχεια να αρπάζει το ζώο και να το βάζει με τη βία πάνω σε ένα άλλο σκυλάκι.

Το βίντεο καταγράφηκε από άλλο ανήλικο που ήταν μπροστά και προβλήθηκε στην ΕΡΤ.

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού συλλόγου Εμμανουήλ Παπά Σερρών, Ελένη Τζιαφέτα, στην οποία έφτασε στα χέρια της το βίντεο, που κατέγραψε ένα άλλο παιδί, προχώρησε σε καταγγελία

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, ανέφερε,

«Μου έστειλαν το βίντεο. Είναι πραγματικά σοκαριστικό. Μετά από έρευνα που έκανα, εντόπισα την περιοχή σε χωριό του Δήμου Βισαλτίας και απευθύνθηκα στο Α.Τ. Νιγρίτας όπου έκανα την καταγγελία. Οι αστυνομικοί βρήκαν τις οικογένειες των παιδιών, του παιδιού που κακοποιεί το ζώο και αυτού που βιντεοσκοπούσε και στον χώρο βρέθηκαν τρία ζωντανά κουτάβια».

Θεσσαλονίκη: Η κλωτσιά σε μια γάτα, του στοίχισε… 5.000 ευρώ!

Για κακοποίηση ζώου συνελήφθη 64χρονος στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατηγορείται ότι κλώτσησε αδέσποτη γάτα. Το περιστατικό συνέβη, χθες το απόγευμα, στην οδό Ν. Γερμανού, στο κέντρο της πόλης, και έγινε αντιληπτό από περαστικούς που ειδοποίησαν την Άμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ.

Εκτός από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα, του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις