Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ακάρ – Παναγιωτόπουλος: Τηλεφώνημα… έκπληξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακάρ – Παναγιωτόπουλος: Τηλεφώνημα… έκπληξη

Ακάρ - Παναγιωτόπουλος: Πριν κλείσει το τηλέφωνο ο Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο "Ευχαριστώ Νίκο, να προσέχεις τον εαυτό σου"

Ένα τηλεφώνημα έκπληξη δέχτηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, από τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ. Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκικής Hurriyet, ο Ακάρ έκανε έκπληξη στον Παναγιωτόπουλο, όταν τον τηλεφώνησε από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας Καϊσερίσπορ, της τοπικής ομάδας της Καισάρειας, εκλογικής περιφέρειας του Τούρκου υπουργού Άμυνας. Ο Χουλουσί Ακάρ συναντήθηκε εκεί με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Δημήτρη Κολοβέτσιο, και σύμφωνα με το δημοσίευμα τη στιγμή εκείνη τηλεφώνησε τον κ. Παναγιωτόπουλο και του είπε: “Κοίτα, Νίκο, ποιον έχω δίπλα μου”. Στη συνέχεια έδωσε το τηλέφωνο στον Έλληνα ποδοσφαιριστή για να συνομιλήσει με τον υπουργό.

Στη σύντομη συνομιλία που είχαν οι δύο υπουργοί, ο Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο ότι βρίσκεται στην Καϊσερίσπορ και μετέφερε τους χαιρετισμούς της διοίκησης της ομάδας. Όταν τον ρώτησε αν γνωρίζει για την ομάδα, ο κ. Παναγιωτόπουλος απάντησε ότι ξέρει την πρωταθλήτρια Τουρκίας φέτος Τράμπζονσπορ. Τέλος, προτού κλείσει το τηλέφωνο ο Χουλουσί Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με το δημοσίευμα “Ευχαριστώ Νίκο, να προσέχεις τον εαυτό σου” και από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός φέρεται να απάντησε: “Ευχαριστώ, τις καλύτερες ευχές και από εμένα”. Αφού έκλεισε το τηλέφωνο, ο Τούρκος υπουργός σχολίασε ότι “οι ποδοσφαιριστές είναι εκπρόσωποι της ειρήνης στις χώρες. Χάρη σε αυτούς, οι σχέσεις προχωρούν πιο ομαλά”.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις