Ακάρ – Παναγιωτόπουλος: Τηλεφώνημα… έκπληξη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακάρ – Παναγιωτόπουλος: Τηλεφώνημα… έκπληξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ακάρ - Παναγιωτόπουλος: Πριν κλείσει το τηλέφωνο ο Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο "Ευχαριστώ Νίκο, να προσέχεις τον εαυτό σου"

22.05.2023 | 18:19

Ένα τηλεφώνημα έκπληξη δέχτηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, από τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ. Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκικής Hurriyet, ο Ακάρ έκανε έκπληξη στον Παναγιωτόπουλο, όταν τον τηλεφώνησε από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας Καϊσερίσπορ, της τοπικής ομάδας της Καισάρειας, εκλογικής περιφέρειας του Τούρκου υπουργού Άμυνας. Ο Χουλουσί Ακάρ συναντήθηκε εκεί με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Δημήτρη Κολοβέτσιο, και σύμφωνα με το δημοσίευμα τη στιγμή εκείνη τηλεφώνησε τον κ. Παναγιωτόπουλο και του είπε: “Κοίτα, Νίκο, ποιον έχω δίπλα μου”. Στη συνέχεια έδωσε το τηλέφωνο στον Έλληνα ποδοσφαιριστή για να συνομιλήσει με τον υπουργό.

Στη σύντομη συνομιλία που είχαν οι δύο υπουργοί, ο Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο ότι βρίσκεται στην Καϊσερίσπορ και μετέφερε τους χαιρετισμούς της διοίκησης της ομάδας. Όταν τον ρώτησε αν γνωρίζει για την ομάδα, ο κ. Παναγιωτόπουλος απάντησε ότι ξέρει την πρωταθλήτρια Τουρκίας φέτος Τράμπζονσπορ. Τέλος, προτού κλείσει το τηλέφωνο ο Χουλουσί Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με το δημοσίευμα “Ευχαριστώ Νίκο, να προσέχεις τον εαυτό σου” και από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός φέρεται να απάντησε: “Ευχαριστώ, τις καλύτερες ευχές και από εμένα”. Αφού έκλεισε το τηλέφωνο, ο Τούρκος υπουργός σχολίασε ότι “οι ποδοσφαιριστές είναι εκπρόσωποι της ειρήνης στις χώρες. Χάρη σε αυτούς, οι σχέσεις προχωρούν πιο ομαλά”.






Exit mobile version