Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ελβετία συντριβή αεροπλάνου: Αναφορές για πολλούς νεκρούς
ΚΟΣΜΟΣ

Ελβετία συντριβή αεροπλάνου: Αναφορές για πολλούς νεκρούς

Ελβετία συντριβή αεροπλάνου: Η συντριβή του τουριστικού αεροσκάφους σημειώθηκε στο Ponts-de-Martel κοντά στα σύνορα της Ελβετίας με τη Γαλλία

Ένα αεροσκάφος συνετρίβη σε ορεινή περιοχή της δυτικής Ελβετίας το Σάββατο 20 Μαΐου και υπάρχουν φόβοι για αρκετούς νεκρούς.

Η Περιφερειακή Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ένα αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο Ποντ ντε Μαρτέλ, στο ελβετικό καντόνι Νοσατέλ, αλλά δεν έδωσε αμέσως περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ, αρκετοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή, η οποία λέγεται ότι συνέβη γύρω στις 10:20 π.μ. σε μια απόκρημνη και δασική περιοχή.

Η Αστυνομία είπε ότι θα καθυστερήσει να παράσχει πληροφορίες για το αεροπλάνο που συνετρίβη, πόσα άτομα επέβαιναν και πόσοι μπορεί να έχουν χάσει τη ζωή τους, ή να έχουν τραυματιστεί, μέχρι να ενημερωθούν οι οικογένειές τους.

Οι υπηρεσίες διάσωσης και η Αστυνομία βρίσκονται στο σημείο της συντριβής και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, όπως ανέφερε το RTN.

«Σέλας 23»: «Πρόβα» ένταξης στο ΝΑΤΟ για τη Σουηδία, στη μεγαλύτερη άσκηση όλων των εποχών
Συγκλονιστικά πλάνα από συντριβή μαχητικού στη Σαραγόσα -Εκτινάχθηκε ο πιλότος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις