Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νόνη Δούνια στο Πάμε Δανάη: Αυτές τις δέκα μέρες έχω κλάψει πάρα πολύ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νόνη Δούνια στο Πάμε Δανάη: Αυτές τις δέκα μέρες έχω κλάψει πάρα πολύ

Νόνη Δούνια στο Πάμε Δανάη: Υποψήφια με τη ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Η Νόνη Δούνια, η οποία θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου στην Α’ Πειραιώς και Νήσων, μίλησε για στο «Πάμε Δανάη» για το άγχος και την πίεση που αντιμετωπίζει ως γυναίκα πολιτικός. «Πάντα υπάρχει επιφύλαξη για τα πρόσωπα που έρχονται από έναν άλλον χώρο. Και σίγουρα υπάρχει η δυσπιστία για τα πρόσωπα που έχουν ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά, ότι τι μπορείς να προσφέρεις εσύ σε αυτόν τον τομέα. Έχει πάψει να με απασχολεί το γεγονός να αποδείξω την αξία μου. Δεν μπορώ να πείσω όλο τον κόσμο να με αγαπήσει και να με πιστέψει» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη διαφορετική αντιμετώπιση που λαμβάνουν οι γυναίκες συγκριτικά με τους άντρες: «Δεν έχω μπει στη διαδικασία να αφήσω κάτι αρνητικό να με πειράξει. Πάντα ο κόσμος θα ασχολείται με το τι φόρεσες, με την εμφάνισή σου… Δεν έχει ποτέ κριθεί ένας άντρας για την εξωτερική του εμφάνιση. Οι γυναίκες κρίνονται για τα πάντα, αν παχύναμε ή αν αδυνατίσαμε, αν εργαζόμαστε ή όχι. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία».

Ακόμα, στάθηκε και στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, ειδικά την τελευταία τετραετία. «Αυτές τις δέκα μέρες έχω κλάψει πάρα πολύ. Μην με κάνεις να κλάψω… Δεν υπάρχουν αυτά που μου συνέβησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχω κάνει χειρουργείο στην καρδιά, έχω μπει στην εμμηνόπαυση, έχω αλλάξει ιδιότητα και πρέπει να αποδείξω την αξία μου σε κάτι καινούριο, έχουν υπάρξει φιλίες που δεν ήταν αληθινές. Θα με κάνεις να κλάψω…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις