Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γιορτή της Μητέρας: Οι «προχωρημένες» προτάσεις της Γκουίνεθ Πάλτροου
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιορτή της Μητέρας: Οι «προχωρημένες» προτάσεις της Γκουίνεθ Πάλτροου

Γιορτή της Μητέρας: Δονητές και σεξουαλικά παιχνίδια

Γιορτή της Μητέρας την ερχόμενη Κυριακή και η Γκουίνεθ Πάλτροου ετοίμασε μια λίστα με δώρα που θα μπορούσατε να κάνετε στις αγαπημένες σας μαμάδες αλλά με ένα μικρό twist: Στις προτάσεις της συγκαταλέγονται σεξουαλικά παιχνίδια, δονητές και λιπαντικό. Η 50χρονη ηθοποιός έχει γίνει όλο και πιο αποκαλυπτική το τελευταίο διάστημα, διαρρέοντας ακόμη και οικείες λεπτομέρειες για τη σεξουαλική της ζωή, ενώ μέσω του lifestyle brand της, Goop, έχει αναφερθεί στα ερωτικά της παιχνίδια αλλά και στις τελετουργίες αυνανισμού της πριν πέσει για ύπνο. Ίσως γι’ αυτό μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως προτείνει σε όλους εμάς μια λίστα από πρόστυχα δώρα για τις αγαπημένες μας μητέρες. Ο οδηγός αυτός, αποτελείται από 87 αντικείμενα που κυμαίνονται σε τιμές από μια μάσκα κολλαγόνου αξίας 18 δολαρίων μέχρι ένα κολιέ αξίας 9.000 δολαρίων – και περιλαμβάνει όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις διαφορετικούς δονητές.

Ένας από τους δονητές που προτείνει η Γκουίνεθ Πάλτροου

Φυσικά, στον οδηγό υπάρχει και το ερωτικό παιχνίδι που η ίδια η Γκουίνεθ Πάλτροου κυκλοφόρησε πέρυσι – ένας δονητής με ραβδί διπλής όψης, ο οποίος κοστίζει 98 δολάρια και περιγράφεται ως το «απόλυτο οικείο μασάζ». Διαφορετικά, προτείνει το Womanizer OG – ένα «παιχνίδι με παλμούς αέρα σχεδιασμένο για το σημείο G», αξίας 199 δολαρίων. Εάν πάλι αυτά δεν σας ταιριάζουν, μπορείτε να πάρετε στη μητέρα σας – σύμφωνα πάντα με τη διάσημη ηθοποιό και επιχειρηματία – το Golden Hour Kit, το οποίο κοστίζει 145 δολάρια και περιλαμβάνει έναν δονητή και ένα λιπαντικό «σχεδιασμένα να λειτουργούν όμορφα μαζί».

Δαχτυλίδια, κολιέ και κασμιρένια πουκάμισα

Μεταξύ των υπόλοιπων αντικειμένων στη λίστα της Γκουίνεθ Πάλτροου, είναι ένα κολιέ Jennifer Meyer αξίας 3.200 δολαρίων ή ένα κασμιρένιο πουκάμισο αξίας 2.250 δολαρίων. Άλλα ακριβά αντικείμενα στον οδηγό δώρων της περιλαμβάνουν μια κουβέρτα υπέρυθρης σάουνας αξίας 699 δολαρίων, ένα τραπεζομάντιλο 675 δολαρίων από τη συνεργασία του Goop με την Emilia Wickstead, ένα δαχτυλίδι αξίας 1.140 δολαρίων από την Bea Bongiasca και ένα σετ ποτηριών αξίας 969 δολαρίων.

«Κάθε μέρα είναι μια καλή μέρα για να γιορτάσουμε εκείνες που μας μεγάλωσαν, μας έθρεψαν, μας δίδαξαν και (ας είμαστε ειλικρινείς) μας ανέχτηκαν» ανέφερε το Goop στην ανάρτησή του για τη λίστα. «Αλλά στις 14 Μαΐου, γιατί να μην το πάμε λίγο πιο μακριά; Ακολουθούν 87 τρόποι για να πούμε ευχαριστώ, σ’ αγαπώ στις μητέρες μας, στις μητριές μας, τις αδερφές, τις φίλες, τις γιαγιάδες, τις θείες και τις δασκάλες της ζωής μας». Ο οδηγός διαθέτει επίσης κεριά, μπουκάλια αρώματος και τόνους ακόμη προϊόντων μακιγιάζ και ομορφιάς, καθώς και πολλά είδη για την κουζίνα – όπως ένα σετ μαχαιριών για τυρί, μια ποδιά και ένα σετ πιατέλας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις