Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η πρώτη έξοδος της συντρόφου του Ρόμπερτ Ντε Νίρο με το νεογέννητο παιδί τους στη Νέα Υόρκη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η πρώτη έξοδος της συντρόφου του Ρόμπερτ Ντε Νίρο με το νεογέννητο παιδί τους στη Νέα Υόρκη

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ο ηθοποιός δήλωσε πως η εγκυμοσύνη ήταν προγραμματισμένη

Λίγες ημέρες μετά την ευχάριστη είδηση που μοιράστηκε ο βραβευμένος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο πως απέκτησε το έβδομο παιδί του με τη σύντροφός του, Tiffany Chen, η ίδια εθεάθη να κρατά το νεογέννητο σε μια βόλτα στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με την Dailymail, το μωρό έμοιαζε να είναι μικρότερο από ενός μήνα, ήταν ντυμένο με ένα ροζ φορμάκι και τυλιγμένο σε μια λευκή κουβέρτα. Αν και το νέο σόκαρε ευχάριστα τους θαυμαστές του, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δήλωσε στο Page Six ότι η εγκυμοσύνη ήταν «προγραμματισμένη»: «Πώς γίνεται να μην έχετε σχεδιάσει κάτι τέτοιο;» αναρωτήθηκε.

Οι συμπρωταγωνιστές του βραβευμένου ηθοποιού στη νέα του ταινία «About My Father», Sebastian Maniscalco και Kim Catrall ήταν ενθουσιασμένοι για τον ηθοποιό, δηλώνοντας ότι δεν ήξεραν τίποτα για το μωρό. «Η Tiffany είναι μια τόσο όμορφη γυναίκα. Ήρθε μια φορά στο πλατό με την οικογένειά της και παρακολούθησε τα γυρίσματα. Ήταν πανέμορφη και γλυκιά. Είμαι ευτυχισμένη και για τους δύο» είπε η Kim Catrall στην πρεμιέρα της ταινίας. Για τον θρυλικό ηθοποιό, η ίδια πρόσθεσε πως «είναι ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος που αγαπάει να περνάει χρόνο με την οικογένειά του και χαίρομαι γι’ αυτόν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις