Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Waterboys Ηρώδειο: Το μήνυμά τους στην Αθήνα πριν τη μεγάλη συναυλία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Waterboys Ηρώδειο: Το μήνυμά τους στην Αθήνα πριν τη μεγάλη συναυλία

Waterboys Ηρώδειο: «Ω! Γεια σου Αθήνα!»:

Το μήνυμα του Mike Scott στο αθηναϊκό κοινό μάς μεταφέρει τον πραγματικό ενθουσιασμό και τη συγκίνηση του για την επικείμενη εμφάνιση των Waterboys στις 22 Ιουνίου στο Ηρώδειο. Μία από τις σημαντικές βραδιές που θα απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι στο Ηρώδειο. Οι Waterboys είναι μία μοναδική μπάντα, είναι η μπάντα που με τη μελωδικότητα και τον λυρισμό της, σημάδεψε τις δεκαετίες του 80 και του 90 διεθνώς και γέννησε τον όρο Big Music –μια τάση που παραμένει έως σήμερα επίκαιρη. Ο Mike Scott δείχνει ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα, εμπνέεται από την ελληνική μυθολογία και δεν σταμάτα να αναζητά τον αρχαίο θεό Πάνα!

Ο Mike Scott, ο ηγέτης του συγκροτήματος, ο άνθρωπος που είναι οι Waterboys, θα βρεθεί να παίζει μουσική κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης και στέλνει το μήνυμα του στους Αθηναίους με τον μοναδικό του τρόπο και εκφράζει τον ενθουσιασμό του για τις 22 Ιουνίου. «Ω! Γεια σου Αθήνα! Είναι τόσο σπουδαίο το γεγονός ότι θα παίξω για εσάς! Γεια σας Αθηναίοι! Είμαι ο Mike Scott από τους Waterboys τη μεγαλύτερη rock and roll μπάντα στον κόσμο, και θα παίξουμε στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο μεγαλειώδες Ηρώδειο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε σε αυτόν το μυθικό και πανέμορφο χώρο και απολαμβάνουμε το γεγονός ότι θα παίξουμε στην Αθήνα ακόμη μία φορά. Θα σας δω εκεί.»

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων με τιμές που ξεκινούν από 30 ευρώ συνεχίζεται στο δίκτυο viva.gr.

Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 30 ευρώ και φθάνουν τα 65 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις