Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις – εικόνα Άξιον Εστί: Η απάντηση σε υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – εικόνα Άξιον Εστί: Η απάντηση σε υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις - εικόνα Άξιον Εστί: Με Τσίπρα η απάντηση του υπουργού

Τον υπουργό Aνάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη επέκρινε υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ανήρτησε φωτογραφία του στην οποία εμφανίζεται να προσκυνάει εικόνα στο εσωτερικό ναού. «Τι κάνουν οι άνθρωποι για τους σταυρούς. Χριστέμποροι. Τηλεπωλητές θρησκείας», έγραψε η υποψήφια βουλευτής Άννα Ελεφάντη, σε ανάρτησή της. Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε άμεσα αναρτώντας με τη σειρά του ένα παλιό δημοσίευμα με τίτλο «Οταν ο Αλέξης Τσίπρας έμεινε σιωπηλός για δέκα λεπτά -Ζήτησε να μπει μόνος του σε Ιερό Ναού».

Γεωργιάδης κατά Αννας Ελεφάντη: Γιατί διαγράψατε την ανάρτησή σας για τον Πολάκη;

«Ντροπή να μιλάτε έτσι για τον Αρχηγό σας 17 μέρες προ των Εκλογών…», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

Με τον τρόπο αυτό ο υπουργός Ανάπτυξης εξηγούσε στην υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ πως είναι άτοπο να επικρίνει πολιτικό στέλεχος της ΝΔ που ποτέ δεν έκρυψε την χριστιανική του πίστη, όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί τη σχέση του με τη θρησκεία για πολιτικά οφέλη, ενώ δηλώνει άθεος.

Ο υπουργός Ανάπτυξης στο «Άξιον Εστί»

Πράγματι, στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης για να προσκυνήσει την εικόνα του «Αξιον Εστί», το πρωί της Πέμπτης. «Σήμερα έχω ξεπεράσει τον εαυτό μου, έκανα 12 διαφορετικές ομιλίες/συγκεντρώσεις στον Βόρειο Τομέα των Αθηνών (πριν λίγο τελείωσα την τελευταία), αλλά ευτυχώς μπόρεσα να βρω τον χρόνο να επισκεφθώ την Μητρόπολη και να προσκυνήσω την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» από το Άγιον Όρος και να πάρω Δύναμη και Ευλογία!» έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του, με φωτογραφίες από την επίσκεψή του στη Μητρόπολη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις