Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αλλαγή φύλου για παιδιά: Η ανάρτηση του Πολ Στάνλεϊ των Kiss
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αλλαγή φύλου για παιδιά: Η ανάρτηση του Πολ Στάνλεϊ των Kiss

Αλλαγή φύλου για παιδιά: Τα παιδιά που δεν έχουν πραγματική αίσθηση της σεξουαλικότητας ή της σεξουαλικής εμπειρίας μπορούν να οδηγηθούν σε σύγχυση, όπως είπε

Ο Πολ Στάνλεϊ τραγουδιστής και συνιδρυτής του ροκ συγκροτήματος KISS, εξέφρασε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την αντίθεσή του στις διαδικασίες αλλαγής φύλου για παιδιά. Σε μια μακροσκελή επιστολή με τίτλο «Οι σκέψεις μου για αυτό που βλέπω», ο Στάνλεϊ υποστήριξε ότι υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ της διδασκαλίας της αποδοχής και της ομαλοποίησης της μετάβασης φύλου για τα παιδιά. Πιστεύει ότι «η ενθάρρυνση των παιδιών να αμφισβητούν τη σεξουαλική τους ταυτότητα ως παιχνίδι και η δυνατότητα των γονέων να την εξομαλύνουν ως φυσική εναλλακτική λύση είναι επικίνδυνη»

Αφορμή τα νομοσχέδια

Ο 71χρονος μουσικός υποστηρίζει πως «ενώ ορισμένοι ενήλικες μπορεί να επιλέξουν την αλλαγή ως ενήλικες, η μετατροπή της σε μόδα μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση τα παιδιά που δεν έχουν πραγματική αίσθηση της σεξουαλικότητας ή της σεξουαλικής εμπειρίας». Οι παρατηρήσεις του γίνονται μετά το γεγονός, πως αρκετές οι πολιτείες των ΗΠΑ, όπως η Μοντάνα και η Φλόριντα, έχουν περάσει νομοσχέδια κατά των τρανς για τους νέους, τα οποία μπορούν να απαγορεύσουν στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να χορηγούν διαδικασίες μετάβασης φύλου σε ανηλίκους, συμπεριλαμβανομένων των χειρουργικών επεμβάσεων, της ορμονοθεραπείας και των αναστολέων της εφηβείας.

Τον Ιανουάριο του 2021, ο Πολ Στάνλεϊ έστειλε tweet στους θαυμαστές του, διαβεβαιώνοντάς τους ότι δεν ήταν «πρόθεσή του να τους κάνει να αισθανθούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο για να μοιραστούν τις πολιτικές του απόψεις». Ο ροκ σταρ είχε υπάρξει σθεναρός πολέμιος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. «Αν είσαι θαυμαστής που τώρα νιώθεις ότι οι απόψεις μου σε αποξενώνουν, αυτό είναι δυστυχώς δική σου επιλογή και όχι πρόθεσή μου» είχε γράψει. Οι KISS βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους και θα δώσουν τις τελευταίες τους συναυλίες στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις