Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Ζαρίφη σύντροφος: Ο πρώην με τον νυν είναι φίλοι
LIFESTYLE

Κατερίνα Ζαρίφη σύντροφος: Ο πρώην με τον νυν είναι φίλοι

Κατερίνα Ζαρίφη σύντροφος: «Πάμε παντού μαζί, δεν μας έχει πάρει κανείς χαμπάρι» είπε στο μεταξύ, για τον σύντροφό της, Πάνο - Δείτε το βίντεο

Στη σχέση της με τον νυν αλλά και τον πρώην σύντροφό της, αναφέρθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη στη συνέντευξη που παραχώρησε και προβλήθηκε τηλεοπτικά το βράδυ της Δευτέρας 24 Απριλίου.  Η ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «2Night Show» και όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε σχετικά με τον άνδρα που είναι σε σχέση τον τελευταίο χρόνο, εκείνη απάντησε: «Είμαστε ένα χρόνο μαζί! Είναι σεφ εξωτερικών καταστάσεων, μαγειρεύει πάνω από τη φωτιά». «Πάμε παντού μαζί, δεν μας έχει πάρει κανείς χαμπάρι (φωτογράφος – δημοσιογράφος) αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα είχε και πρόβλημα. Αν η σχέση είναι επίσημη και καλά δομημένη, εγώ δεν έχω πρόβλημα».

Όσο για τις σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε,

«Με την πρώην σχέση μου, με τον Γιάννη, έχουμε γίνει κολλητοί, ο καλύτερός μου φίλος. Είναι φίλοι και με τον Πάνο». Για την πρώτη συνάντηση με τον σύντροφό της, Πάνο, είπε: «Με τον Πάνο γνωριστήκαμε στα Γιάννενα, μένει μόνιμα εκεί. Θέλω και τον χώρο μου, θέλω και τον χρόνο μου. Δεν είμαι και η κλασική γυναίκα. Είναι κουλ, ωραία, χαλαρά! Πήγα για το Tedx στα Γιάννενα και ήταν και αυτός ομιλητής και γνωριστήκαμε και πολύ φυσιολογικά – μη σου πω πιο φυσιολογικά από ποτέ στη ζωή μου – ήμαστε από τότε μαζί! Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στα μαγευτικά Ιωάννινα, στη λίμνη».

Τέλος, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να μετακομίσει μόνιμα στα Γιάννενα, η ίδια απάντησε: «Εννοείται θα μπορούσα να ζήσω στα Γιάννενα. Μέχρι τα 18 μου έζησα στη Θήβα και αν βρίσκω κάτι με ενδιαφέρον, δεν με αφορά ο τόπος, δεν θέλω να πηγαίνω πια Αθήνα, την έχω χορτάσει. Έχουμε ξενυχτήσει, έχουμε πάει μπουζούκια, συναυλίες, είμαι πλήρης, αρκεί να βρίσκω κάτι να κάνω, δεν μπορώ να κάθομαι, αυτή είναι η τρέλα μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις