Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» αρραβωνιάστηκε τον γιο του Τζον Μπον Τζόβι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» αρραβωνιάστηκε τον γιο του Τζον Μπον Τζόβι

Σε ηλικία 19 ετών, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί τον Τζέικ Μπον Τζόβι με μία φωτογραφία τους στο Instagram

Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Τζέικ Μπον Τζόβι αποφάσισε να κάνει η Μίλι Μπόμπι Μπράουν. Η 19χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς «Stranger Things» ανακοίνωσε με μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, ότι αρραβωνιάστηκαν. Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί σε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται το μονόπετρο δαχτυλίδι της ηθοποιού. Στη λεζάντα έγραψε: «Τρία καλοκαίρια σε αγάπησα τώρα γλυκέ μου, τα θέλω όλα».

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της πήραν «φωτιά» με τους περισσότερους να δίνουν έμφαση στο ότι είναι πολύ μικρή για να παντρευτεί. «Είσαι ακόμη παιδί», «Θα παντρευτείς στα 19;» είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους ακολούθους της, ευχήθηκαν στο ζευγάρι «να ζήσουν». Η ανάρτησή της απέσπασε πάνω από 1 εκατομμύριο likes, από την πρώτη ώρα που δημοσιεύτηκε η φωτογραφία στο προφίλ της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις