Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μεσογείων τροχαίο: Νεαρός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
ΕΛΛΑΔΑ

Μεσογείων τροχαίο: Νεαρός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Μεσογείων τροχαίο: Στο όχημα επέβαιναν άλλα τρία άτομα, που τραυματίστηκαν

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Μεσογείων σήμερα το πρωί (9/4) στις 7.40.

Το τροχαίο σημειώθηκε πιο συγκεκριμένα στο ρεύμα ανόδου της Μεσογείων.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω στην κολώνα στο πεζοδρόμιο.

Ο οδηγός, 20 με 25 ετών, απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια πυροσβεστών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία.

Αχαρνές: Σοβαρό τροχαίο με έναν τραυματία – Αναποδογύρισε όχημα στην άσφαλτο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Απριλίου και στις Αχαρνές. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα acharnaika-nea.gr το τροχαίο σημειώθηκε στην Λεωφόρο Αριστοτέλους όταν ένα αυτοκίνητο ΙΧ, το οποίο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προσέκρουσε σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και στη συνέχεια αναποδογύρισε. Άμεσα στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον οδηγό του αυτοκίνητο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από την σύγκρουση. Η Πυροσβεστική και δυνάμεις της Αστυνομίας βρέθηκαν επίσης στο σημείο με την Αστυνομία να διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Λοχίας ο 38χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο με την σύζυγό του στα Τρίκαλα

Τα ακριβή αίτια του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής επί της ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας, στο ύψος του Πετρόπορου διερευνά η Τροχαία Τρικάλων. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Λάρισα, ενώ το Ι.Χ. όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του trikalavoice.gr διαλύθηκε εντελώς. Από αυτό ανασύρθηκαν νεκροί ο Β.Μ. 38 ετών, από την Οιχαλία, Λοχίας ο οποίος υπηρετούσε στη ΣΜΥ και η Χ.Π. 30 ετών, με καταγωγή από το Διδυμότειχο. Διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ παραγγέλθηκε πραγματογνωμοσύνη. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και κρατείται προσωρινά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις