Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντέμης Νικολαΐδης: Καλύτερη από όλους η ΑΕΚ, εντός και εκτός γηπέδου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντέμης Νικολαΐδης: Καλύτερη από όλους η ΑΕΚ, εντός και εκτός γηπέδου

Ντέμης Νικολαΐδης: «Η νίκη επί του ΠΑΟΚ ίσως να κρίνει τον τίτλο»

Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης της Super League, μαζί με τον Παναθηναϊκό, κρατώντας την τύχη της στα χέρια της όσον αφορά στην κατάκτηση του τίτλου. Για τον πάλαι ποτέ ηγέτη της, Ντέμη Νικολαΐδη, τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι κομβικά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα για να σηκώσει το τρόπαιο. Μιλώντας στην εκπομπή «Monday FC» της Nova, o Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε πως αν η ΑΕΚ νικήσει και τα δύο επόμενα ματς που έχει μπροστά της, τότε θα έχει πάρει για τα καλά το πάνω χέρι στη μάχη του τίτλου. «Αν η ΑΕΚ νικήσει Βόλο και Άρη, θα είναι το ισχυρότερο φαβορί για το πρωτάθλημα. Η νίκη στην Τούμπα είναι η μεγαλύτερη στο πρωτάθλημα και ίσως να κρίνει τον τίτλο», είπε και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ φάνηκε μέσα στην Τούμπα πως πνευματικά είναι πιο έτοιμη από όλους. Είναι καλύτερη και εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι. Μπορούν να φανούν πράγματα από την 4η αγωνιστική παρότι η ΑΕΚ έχει στη συνέχεια τέσσερα ντέρμπι. Αν κάνει δύο νίκες, τότε οι πιθανότητες να χάσει το πρωτάθλημα θα είναι λίγες. Πάντα, πάντως θα είναι όλα ανοικτά», δήλωσε. «Η ΑΕΚ μπήκε στο δεύτερο μέρος για να πάρει το ματς και όχι να καταστρέψει το ματς του ΠΑΟΚ, παρότι γνώριζε ότι ο ΠΑΟ είχε μείνει στο “Χ” και τη βόλευε, ενδεχομένως, η ισοπαλία. Η ΑΕΚ μπήκε για να παίξει το παιχνίδι της. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ μπήκε σαν να έπαιζε στην έδρα της, μπήκε να παίξει το παιχνίδι της και αυτό έκανε», συμπλήρωσε.

«Ένα γκολ… ζωγραφιά»

Αναφερόμενος στο γκολ του Σέρχιο Αραούχο, ο Ντέμης Νικολαΐδης, τόνισε: «Το γκολ του Αραούχο είναι… ζωγραφιά. Το γκολ που έβαλε ο Αραούχο, δεν θυμίζει εμένα. Μπορεί να έχω βάλει. Αλλά είναι γκολ στιλ Αραούχο» και μιλώντας για την ασίστ του Μάνταλου, είπε: «Είναι σπάνιος παίκτης ο Μάνταλος, δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να βγάζει τέτοια εκπληκτική μπαλιά στην ΑΕΚ». Σχετικά με το γκολ του Άμραμπατ που ακυρώθηκε, δήλωσε: «Έψαχνα να βρω γιατί ακυρώθηκε το γκολ και πιστεύω ότι ούτε ο Κουλμπάκοφ ξέρει γιατί ακύρωσε το γκολ. Άρχισα να στεναχωριέμαι για το τι θα γίνει φέτος με δεδομένη και την κακή διαιτησία στο ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις