Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μιθριδάτης ΣΥΡΙΖΑ: Το σχόλιο του Αλέξη Πατέλη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιθριδάτης ΣΥΡΙΖΑ: Το σχόλιο του Αλέξη Πατέλη

Μιθριδάτης ΣΥΡΙΖΑ: O Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου είναι πλέον υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στο Νότιο Τομέα

Η είδηση ότι ο Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, μέλος του συγκροτήματος «Ημισκούμπρια», θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε γνωστή χθες.

Την ανακοίνωση για την ένταξη του Μιθριδάτη (Χατζηχατζόγλου) στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Zhukov τρολάρει την επιλογή Μιθριδάτη με ένα tweet
Άδωνις για τον ράπερ Μιθριδάτη (ΣΥΡΙΖΑ): Διακρίνεται για ομοφοβικές, σεξιστικές, και χυδαίες συμπεριφορές

Ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης προχώρησε σε ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, γράφοντας:

Ο ερμηνευτής, που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο χιπ χοπ συγκρότημα Ημισκούμπρια, είναι λάτρης του twitter. Δημοσιεύει συχνά τις σκέψεις του και αυτό έκανε από τον Ιανουάριο του ΄10 όταν και άνοιξε τον λογαριασμό του.

Ωστόσο, το ’11 «κορόιδευε» τα αγγλικά του Αλέξη Τσίπρα. Άλλες φορές χρησιμοποιούσε χυδαίες εκφράσεις επιτιθέμενος στην Άνγκελα Μέρκελ, ενώ προηγούμενα tweet του ήταν μια ωδή στον σεξισμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις