Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μιθριδάτης ΣΥΡΙΖΑ: Ο Zhukov τρολάρει την επιλογή του ράπερ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιθριδάτης ΣΥΡΙΖΑ: Ο Zhukov τρολάρει την επιλογή του ράπερ

Μιθριδάτης ΣΥΡΙΖΑ: Ο γνωστός ερμηνευτής εντάχθηκε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Με ανάρτησή του ο γνωστός Zhukov του Τwitter τρολάρει την ένταξη του Μιθριδάτη Χατζηχατζόγλου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Yπενθυμίζεται πως την ανακοίνωση για την ένταξη του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα με μια ανάρτησή του στο Facebook o Αλέξης Τσίπρας καλωσόρισε τον Μιθριδάτη:

«Όλα στη διαφθορά και μες στην καμφορά, δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα”. Τα έχει πει ο Μιθριδάτης. Γι’ αυτό και συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Τον καλωσορίζουμε».

Το σχόλιο του γνωστού στο Twitter Zhukov

Ανεβάζοντας τη φωτογραφία από τη συνάντηση Μιθριδάτη-Τσίπρα αλλά και μία παλαιότερη από ανάρτηση πoυ είχε κάνει ο ερμηνευτής, ο Zhukov σχολιάζει τα εξής: «Δηλαδή ποιος να το περίμενε ότι ένας συρφετός ηλιθίων, ρατσιστών, κατάδικων, χουντικών και φασιστών, τελικά θα μάζευε και σεξιστές. Αναπάντεχο».

Το θέμα σχολίασαν και άλλοι χρήστες του twitter με ανάλογες αναρτήσεις.

Άλλοι θυμήθηκαν τα Tweets του…

 

Ο Μιθριδάτης Χατζόγλου, ή απλά Μιθριδάτης γεννήθηκε το 1975 στην Κυψέλη. Είναι Έλληνας μουσικός συνθέτης, στιχουργός, ράπερ και MC. Είναι ευρύτερα γνωστός ως μέλος του hip hop μουσικού συγκροτήματος Ημισκούμπρια.

Σε ηλικία 15 ετών, εργάστηκε ως σκιτσογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά. Μέχρι το 1994, ο Μιθριδάτης εργαζόταν ως υπάλληλος σε κατάστημα Metropolis. Την ίδια εποχή, φοιτούσε στην Σχολή Καλών Τεχνών, από την οποία αποφοίτησε τελικά το 2019, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του συγκροτήματος. Το 2002, έγραψε μαζί με τον Δημήτρη Μεντζέλο το σενάριο της σατυρικής τηλεοπτικής σειράς Show fuckin what? που προβλήθηκε στο Star Channel, όπου και πρωταγωνίστησε. Το 2004, έκανε cameo στην τηλεοπτική σειρά του Ant1 με τίτλο Solo Καριέρα, υποδυόμενος έναν παπά. Την ίδια χρονιά, πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική ταινία του Alter O Ησαΐας Χορεύεται και Latin, υποδυόμενος έναν νεαρό. Το 2009, έκανε guest ρόλο στην σειρά του Mega Μίλα Μου Βρώμικα και υποδύθηκε έναν πωλητή παγωτού. Στην ίδια σειρά, εκτέλεσε ένα hip hop τραγούδι, του οποίου τους στίχους έγραψε ο ίδιος. Το 2009, κυκλοφόρησε το πρώτο σόλο άλμπουμ του με τίτλο Αιρετικά Ερωτικός.

Το 2013, ο Μιθριδάτης επιχείρησε να κάνει μια διασκευή του τραγουδιού της Χριστιάνας Μόνο Εσύ σε συνεργασία με τον DJ S, ενώ το 2014 συνεργάστηκε με τους Trendy HooliGuns στην Νύφη. Το 2017, δημιούργησε ένα νέο label, την Amok Time Arts, από το οποίο έχουν κυκλοφορήσει η Γλυκιά Ολντ’ Σκουλιά και το single Οι Δρόμοι, που αποτελεί την επιστροφή του Dr. Dreez στη μουσική δισκογραφία, μετά από 16 χρόνια αποχής.

Το Για Να Μην Τα Χρωστάω που έφτασε ως τη Βουλή

Το 2021 προκάλεσε “θύελλα” με ένα act 13 λεπτών, ένα βίντεο που έφτασε μέχρι τη Βουλή. «Δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβώς τραγούδι. Θα μπορούσε να ήταν θεατρικό μονόπρακτο. Εγώ το προσέγγισα μουσικά. Ένα μελοποιημένο έργο, έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω. Δεν εξυπηρετεί την ψυχαγωγία. Είναι ένα έργο που πρέπει ο άλλος να καθίσει, να το παρακολουθήσει. Έχει γίνει viral για άλλους λόγους» είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος. Όσο για την προσωπική του ζωή, δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις