Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1 – 1: «Ξεκόλλησαν» από την τελευταία θέση οι Βοιωτοί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1 – 1: «Ξεκόλλησαν» από την τελευταία θέση οι Βοιωτοί

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 1 - 1: Δείτε τα γκολ

ΟΦΗ και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1 στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League. Με την ισοπαλία αυτή, οι Βοιωτοί ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη. Ο Νίκας με όμορφη κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο, ο Μπάκιτς με… κεραυνό από απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τους Κρητικούς στο 73′.

Η εικόνα του αγώνα

Μοιρασμένες ήταν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να απειλεί την εστία του Γκροφ με κεφαλιά στο 15΄ και τον Λεβαδειακό να αγγίζει το 1-0 με τον Πασαλίδη δέκα λεπτά αργότερα. Στην επανάληψη οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που χαμογέλασαν, όταν στο 48ο λεπτό ο Γιαννιώτας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Νίκας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, ο ΟΦΗ ήεγξε την κατοχή στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και στο 73΄ ισοφάρισε με τον Μπάκιτς, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1

ΟΦΗ (Βλάντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (64′ Περέα), Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (64′ Νέιρα), Τοράρινσον, Μπάκιτς (80′ Γκρόνινγκ), Ντίκο, Μπαλογιάννης (72′ Μπιφουμά)

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Παζ (53′ Ντεντάκης), Λιάγας, Χαμόντ, Μεχία (84′ Μπελμόντ), Παναγιώτου, Νίκας (85′ Τορό), Σαχπεκίδης (85′ Σκβάρκα), Γιαννιώτας (53′ Γερεμέγεφ)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις