Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αντετοκούνμπο Μπακς – Κινγκς: Άγριος καβγάς στον αγώνα για τον Greek Freak
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο Μπακς – Κινγκς: Άγριος καβγάς στον αγώνα για τον Greek Freak

Αντετοκούνμπο Μπακς - Κινγκς: Πώς ξεκίνησε η ένταση στο γήπεδο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε «ρεσιτάλ» μπάσκετ στην επιστροφή του στο παρκέ με τους Μιλγουόκι Μπακς, απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά στο τέλος του αγώνα οδήγησε άθελά του σε καβγά τους Μπρουκ Λόπεζ και Τρέι Λάιλς. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης και με τον Αντετοκούνμπο να κρατάει την μπάλα για να τελειώσει ο χρόνος, ο Τρέι Λάιλς τον μάρκαρε σκληρά και τον έσπρωξε μπροστά στον Μπρουκ Λόπεζ, ο οποίος και έγινε έξαλλος.

Σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον «Greek Freak», ο Αμερικανός σέντερ επιτέθηκε λεκτικά στον αντίπαλό του, ο οποίος «απάντησε» με μπουνιές και έτσι άρχισε ένας άγριος καβγάς μέσα στο παρκέ, με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν σταματήσουν την ένταση. Οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν μάλιστα στη συνέχεια από τους διαιτητές, με το παιχνίδι να έχει πάντως ολοκληρωθεί ουσιαστικά.

Τι απάντησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την ένταση

«Δεν κατάλαβα τι έγινε. Μου είπαν πως ο Λάιλς με έσπρωξε, εγώ δεν το αντιλήφθηκα γιατί είχα γυρισμένη την πλάτη και δεν έβλεπα. Μετά είδα τον Μπρουκ (σ.σ. Λόπεζ) να γίνεται έξαλλος, κάτι που δεν συνηθίζει. Φώναζε ‘μην το ξανακάνεις!’. Εκτιμώ που ο Μπρουκ με στηρίζει, είναι ο άνθρωπος μου μέσα κι έξω από το γήπεδο. Θα τον αποζημιώσω (σ.σ. χαμογελάει). Όσο κι αν θέλω κάποιες φορές να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, προσπαθώ να μείνω αφοσιωμένος στο παιχνίδι. Κάποιοι εκλαμβάνουν την ευγένειά μου ως αδυναμία, αλλά οι συμπαίκτες μου είναι εκεί για να επέμβουν και εκτιμώ πολύ τη στάση τους αυτή. Κάποιες φορές μπορεί να τσαντιστώ κι εγώ, αν θεωρήσω ότι ο αντίπαλος ξεπερνά τα όρια, αλλά αυτή τη φορά δεν βρήκα το λόγο με το παιχνίδι να έχει κριθεί. Ευχαριστώ πάντως τους συμπαίκτες μου που ήταν εκεί για μένα, όπως θα είμαι πάντα κι εγώ γι’ αυτούς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις