Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Lady Gaga σκυλιά: Συνεργός στην κλοπή των κατοικίδιων ζητάει… αποζημίωση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga σκυλιά: Συνεργός στην κλοπή των κατοικίδιων ζητάει… αποζημίωση

Lady Gaga σκυλιά: Μια απίστευτη τροπή πήρε η υπόθεση

Σε μια αναπάντεχη τροπή των γεγονότων, η Lady Gaga αντιμετωπίζει τώρα νομικά προβλήματα από ένα από τα άτομα που εμπλέκονται στην κλοπή των αγαπημένων της γαλλικών μπουλντόγκ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, η Jennifer McBride, η οποία κατηγορήθηκε για συνέργεια στο έγκλημα, μηνύει τώρα την ποπ σταρ επειδή δεν τήρησε την υποσχεθείσα αμοιβή των 500.000 δολαρίων για την… επιστροφή των σκυλιών.

Η Gaga είχε ανακοινώσει την αμοιβή τον Φεβρουάριο του 2021, λίγο μετά την κλοπή των δύο καθαρόαιμων κουταβιών της, Koji και Gustav, από τον φροντιστή σκύλων της, υπό την απειλή όπλου στο Λος Άντζελες. Η McBride ισχυρίζεται ότι επέστρεψε τα σκυλιά στην Gaga στο σταθμό της LAPD Olympic Community, μόλις δύο ημέρες μετά την αρπαγή τους και ότι η τραγουδίστρια είχε ξεκαθαρίσει ότι θα πλήρωνε την αμοιβή «χωρίς ερωτήσεις».

Για «παραπλανητική αμοιβή» κατηγορείται η Lady Gaga

Ωστόσο, η McBride κατηγορήθηκε αργότερα σε σχέση με την κλοπή, καθώς φέρεται να είχε βγει ραντεβού με τον πατέρα ενός από τους άνδρες που ήταν υπεύθυνοι για την επίθεση στον φροντιστή σκύλων της Gaga, Ryan Fischer. Τελικά της επιβλήθηκε διετής αναστολή, αλλά τώρα ζητά περισσότερα από την υποσχεθείσα αμοιβή. Η ίδια ζητά αποζημίωση ύψους 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων από την Gaga για την υποτιθέμενη ανάρτηση παραπλανητικής αμοιβής. Εκπρόσωποι της Gaga δεν έχουν ακόμη σχολιάσει το θέμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις