Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζουγανέλη – Δημητρίου διαζύγιο: “Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν τη ζωή τους”
LIFESTYLE

Ζουγανέλη – Δημητρίου διαζύγιο: “Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν τη ζωή τους”

Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Σπύρος Δημητρίου: «Το διαζύγιο ήταν βελούδινο -Είχαν έρθει πολλές φορές σε διάσταση»

Στο διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου αναφέρθηκε το πάνελ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», με τον Κώστα Τσουρό να προχωρά σε αποκαλύψεις. Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, 2,5 μόλις χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο στις Σπέτσες. Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε ότι έχει επικοινωνήσει και με τις δύο πλευρές, ενώ εξήγησε ότι, ενώ η είδηση του χωρισμού ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, ο ίδιος δεν είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες, σεβόμενος την επιθυμία του ζευγαριού.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Σπύρος Δημητρίου: «Προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους»

«Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές. Η είδηση του διαζυγίου επιβεβαιώνεται. Ήταν κάτι το οποίο το ήξερα πολύ καιρό, απλά δεν μπορούσα να το μοιραστώ, γιατί και οι ίδιοι δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω το θέμα του χωρισμού τους. Είχα σεβαστεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν, ωστόσο όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό δεν ήταν χωρίς φωτιά, δηλαδή δεν υπήρχε καπνός χωρίς φωτιά. Υπήρχαν πολλές φορές που το ζευγάρι είχε έρθει σε διάσταση, προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους. Τελικά, πήραν τώρα την οριστική απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Κατατέθηκε το διαζύγιο, θα είναι συναινετικό. Είναι “βελούδινο” το διαζύγιο, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ τους. Ο ένας εκτιμά τον άλλον πάρα πολύ. Θα βγει πολύ γρήγορα το διαζύγιο, γιατί είναι συναινετικό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι πολύ καλά. Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν τη ζωή τους. Προσπάθησαν πολλές φορές να σώσουν τον γάμο τους, τελικά δεν τα κατάφεραν. Και εγώ θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι ένας χωρισμός είναι για καλό», συνέχισε ο ίδιος.

«Ήταν όντως πολύ μεγάλος έρωτας. Σε πολύ λίγους μήνες πήραν την απόφαση να παντρευτούν. Γνωρίστηκαν την ημέρα που έχασε ο Σπύρος τον πατέρα του. Είχε άδοξο τέλος αυτός ο γάμος, δεν τρέχει και τίποτα, σιγά» ανέφερε ο δημοσιογράφος, ολοκληρώνοντας τη σχετική τοποθέτησή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις